Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή: Έκθετος για άλλη μια φορά ο κ. Στεργίου – Δεν πήγε στη συνάντηση για το ΝΙΕΝ
Κοινωνία

Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή: Έκθετος για άλλη μια φορά ο κ. Στεργίου – Δεν πήγε στη συνάντηση για το ΝΙΕΝ

Τελικώς, ο δήμαρχος Πεντέλης, Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης επέλεξε να μην πάει στη συνάντηση στο υπουργείο Εργασίας, την οποία ζήτησε ο γενικός γραμματέας Ανδρέας Νεφελούδης, προκειμένου αφ’ ενός να ενημερώσει για τους λόγους απόρριψης της παραχώρησης χώρου στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα Εμπορικού Ναυτικού (ΝΙΕΝ), στα Μελίσσια, για τη λειτουργία λαϊκής αγοράς και αφ’ ετέρου για να συζητήσουν, μαζί με τις άλλες δημοτικές παρατάξεις, καθώς και τους ανεξάρτητους δημοτικούς συμβούλους του Δήμου, τρόπους για την αποτελεσματικότερη αξιοποίηση του.

Σχολιάζοντας τη μη παρουσία του δημάρχου ο δημοτικός συνδυασμός Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή, με επικεφαλής τον κ. Αντώνη Φειδοπιάστη, τονίζει:

«Δυστυχώς, ο δήμαρχος Πεντέλης κ. Στεργίου κρύφτηκε και  δεν προσήλθε στην σύσκεψη και αυτό γιατί ήξερε ότι θα ακουστεί όλη η αλήθεια, την οποία άλλωστε και γνώριζε. Αλήθεια η οποία τον αφήνει έκθετο για την περιβαλλοντολογική και οικονομική ζημιά που πήγε να προκαλέσει στον Δήμο μας, προκειμένου να κοροϊδέψει μία μερίδα δημοτών, στην προσπάθεια του να υφαρπάξει την ψήφο τους».

Μάλιστα, στην ίδια ανακοίνωσή της, ο δημοτικός συνδυασμός ενημερώνει ότι τις επόμενες μέρες θα δώσει στη δημοσιότητα όλο το ιστορικό (έγγραφα), καθώς και τις προτάσεις του για την οριστική λύση του προβλήματος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet