Πρόγραμμα Συνεδρίου «Ταξίδι στην Έξυπνη Πόλη»
Ποιότητα Ζωής

Πρόγραμμα Συνεδρίου «Ταξίδι στην Έξυπνη Πόλη»

Από τις 15 έως τις 17 Ιουνίου 2018 ο Δήμος Κηφισιάς διοργανώνει μια τριήμερη Ελληνο – Ισραηλινή καινοτόμο εκδήλωση στο Μουσείο Γουλανδρή (Κέντρο «Γαία») με τίτλο «Ταξίδι στην Έξυπνη Πόλη» και επίκεντρο την «Έξυπνη Πόλη».

Η εκδήλωση περιλαμβάνει Συνέδριο την 15η Ιουνίου που θα λάβει χώρα στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή και παράλληλο τριήμερο open space festival στην καρδιά του εμπορικού κέντρου Κηφισιάς.

Πρόσκληση στη διοργάνωση.

Στο Συνέδριο Έλληνες και Ισραηλινοί διακεκριμένοι ομιλητές και συμμετέχοντες από την Κεντρική πολιτική σκηνή, την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τον χώρο των επιχειρήσεων, θα παρουσιάσουν στο κοινό τις τελευταίες καινοτόμες θέσεις τόσο σε πολιτικές όσο και σε τεχνολογικές λύσεις. Χαρτογραφώντας στην πορεία των εργασιών του Συνεδρίου τα απαραίτητα βήματα και τις δυσκολίες που πρέπει να ξεπεραστούν κατά τη διάρκεια του «ταξιδιού» μεταμόρφωσης μιας πόλης σε «έξυπνη» πόλη.

Διαρκούντος του τριήμερου φεστιβάλ εταιρείες από την Ελλάδα και το Ισραήλ θα επιδείξουν σε ειδικά διαμορφωμένους digital χώρους τις καινοτόμες τεχνολογικές τους υπηρεσίες και προϊόντα, δίνοντας την ευκαιρία στους δημότες και τους επισκέπτες της Κηφισιάς να έρθουν σε επαφή με συγκεκριμένες άμεσα εφαρμόσιμες «έξυπνες» λύσεις κάνοντας τις πόλεις μας πιο οικολογικές οικονομικές αποδοτικές και διαδραστικές.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet