Δ. Στεργίου-Καψάλης: Οι εξετάσεις στη διαδρομή της ζωής είναι πολλές και αποτελούν αφετηρίες
Κοινωνία

Δ. Στεργίου-Καψάλης: Οι εξετάσεις στη διαδρομή της ζωής είναι πολλές και αποτελούν αφετηρίες

Ο δήμαρχος Πεντέλης, Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, ενόψει των αυριανών πανελλαδικών εξετάσεων, εξέδωσε το ακόλουθο μήνυμα:

Αγαπητοί μαθητές των Λυκείων των πόλεων του Δήμου μας, εν όψει της έναρξης των πανελλαδικών εξετάσεων την προσεχή Πέμπτη 7 Ιουνίου, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους και όλες σας, από καρδιάς, καλή επιτυχία!

Οι εξετάσεις στη διαδρομή της ζωής είναι πολλές, συχνά επίπονες και αποτελούν αφετηρίες. Τα κύρια συναισθήματα της αφετηρίας είναι ο συναγερμός δυνάμεων και η ελπίδα για τη νίκη.

Με ηρεμία στην ψυχή, αυτοκυριαρχία, ελπίδα για την επιτυχία και πνευματική συγκέντρωση προσέλθετε στα εξεταστικά σας κέντρα, με τη σκέψη ότι σας συνοδεύουν οι ευχές όλων μας, γιατί εσείς, οι οικογένειές σας, η κοινωνία και η πατρίδα μας έχει τελικά ανάγκη από μορφωμένους Έλληνες.

Στη διαδρομή αυτή των εξετάσεων ποτέ μην ξεχνάτε ότι αυτές είναι μια στιγμή από τη ζωή σας και δεν είναι το παν. Την επιτυχία ή την αποτυχία πρέπει να τις βλέπετε από ψηλά, γιατί αυτό που τελικά έχει αξία είστε «εσείς».

Στην υπόλοιπη σχολική κοινότητα, διευθυντές Λυκείων, καθηγητές και συλλόγους γονέων και κηδεμόνων εύχομαι από καρδιάς συνέπεια, επαγγελματισμό, δικαιοσύνη, αγάπη, αμεροληψία και στήριξη στον αγώνα των παιδιών μας.

Είμαι δίπλα σας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet