«Stay cool»… προς τους μαθητές των πανελλαδικών εξετάσεων από τον Δήμο Κηφισιάς και την ΠΡΟΝΟΗ
Κοινωνία

«Stay cool»… προς τους μαθητές των πανελλαδικών εξετάσεων από τον Δήμο Κηφισιάς και την ΠΡΟΝΟΗ

Ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, βρέθηκε σήμερα κοντά στις μαθήτριες και τους μαθητές του Δήμου που συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις, στο εξεταστικό κέντρο του Αναξαγόρειου Λυκείου Νέας Ερυθραίας.

O δήμαρχος συνομίλησε με τους μαθητές και τις μαθήτριες, τονίζοντάς τους ότι οι εξετάσεις πρέπει να αντιμετωπίζονται με αισιοδοξία και ευελιξία σκέψης, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.

Κοντά στους μαθητές βρέθηκαν επίσης οι εθελοντές και η επιστημονική ομάδα του Κέντρου Πρόληψης ΠΡΟΝΟΗ που, σε συνεργασία με τη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου, ανέλαβαν να εμψυχώσουν τους εξεταζόμενους. Στο πλαίσιο της δράσης #kali_epityxia_project 2018 μοιράστηκαν μπουκαλάκια με νερό που είχαν τυπωμένο επάνω τους το σύνθημα «stay cool». Η πολύτιμη δροσιά πριν μπουν στα εξεταστικά κέντρα οι μαθητές και οι μαθήτριες ήταν το καλύτερο τονωτικό!

Η δράση έλαβε χώρα και στο εξεταστικό κέντρο του Δήμου Κηφισιάς, στο 3ο Λύκειο Κηφισιάς.

Η ομάδα που παραβρέθηκε στο Λύκειο Νέας Ερυθραίας & 3ο Λύκειο Κηφισιάς αποτελείτο από τους εθελοντές Δωροθέα Λοΐζου, Χρήστο Χατζηπαναγιώτου, Ζωγραφιά Βακάλογλου, Φωτεινή Κεφαλά, Λίνα Νικοπούλου, Μαρία Ιωάννου, Τιτίκα Βελέντζα, Κάτια Παπακωνσταντίνου, Ρούλα Χρυσανθίδου, Ελένη Παπακώστα και τους φοιτητές Κοινωνικής Εργασίας Ηλιάνα Μαυρή, Αλέξανδρο Παπαδόπουλο.

Επιστημονική ομάδα: Σώτια Μακαρώνη, Βάσω Αλεξάκη, Αρχοντούλα Αλεξάκη, πρόεδρος Αγγελική Τριανταφύλλου Πιτίδη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet