Εκλογή νέου Δ.Σ. στην Ένωση Επιστημόνων Χολαργού – Παπάγου «Ο Τίμιος Σταυρός»
Κοινωνία

Εκλογή νέου Δ.Σ. στην Ένωση Επιστημόνων Χολαργού – Παπάγου «Ο Τίμιος Σταυρός»

Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία εκδήλωση με ομιλητή τον αιδεσιμολογιότατο π. Ιωάννη Καλογερόπουλο με θέμα «To Φιλανθρωπικό Έργο της Εκκλησίας, ως Έκφραση Αγάπης στον Άνθρωπο της Εποχής». Τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν, καθώς και ο τρόπος με τον οποίο ο ομιλητής ανέδειξε το πολυδιάστατο φιλανθρωπικό έργο της εκκλησίας, ήταν εξαιρετικά ενδιαφέροντα, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του προέδρου στην Ένωση Επιστημόνων Χολαργού – Παπάγου «Ο Τίμιος Σταυρός» του Δ.Σ. Κώστα Τίγκα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Κουβέλης Γεώργιος, οι πρ. αντιδήμαρχοι Παπάγου – Χολαργού Γκοτσόπουλος Ανδρέας και Παντελεάκος Μιχάλης, οι πρ. δημοτικοί σύμβουλοι Ρίζος Λουκάς, Ευαγγελοπούλου Ένη και Γκλεζάκος Θεόδωρος, καθώς και πλήθος μελών και φίλων της Ενώσεως.

Στη συνέχεια έγινε η Γενική Συνέλευση και ο Διοικητικός Απολογισμός, που περιστράφηκε στην «Κίνηση Αγάπης και Αλληλεγγύης», η οποία αποτελεί βασική και διαρκή προσπάθεια στην Ένωση Επιστημόνων τα πέντε τελευταία χρόνια. Μια προσπάθεια με την οποία ενισχύονται με ρούχα και τρόφιμα οικογένειες που πραγματικά το έχουν ανάγκη.

Ακολούθως έγιναν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου στο οποία κατά σειρά εκλέχθηκαν:

  1. Κώστας Τίγκας
  2. Αλέξανδρος Φιλιππέτης
  3. Νταίζυ Λεονάρδου
  4. Αναστάσιος Φούντας
  5. Ευθαλία – Βασιλεία Φίλη

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. Κώστας Τίγκας δήλωσε: «Εκ μέρους του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου αισθανόμαστε την ανάγκη για ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ, μέσα από την καρδιά μας, προς όλους όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωσή μας αυτή. Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα κάνουμε τα πάντα για την πρόοδο της Ένωσης Επιστημόνων, όσο εσείς  με την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας μας δείχνετε ότι μας θέλετε. Σας ευχαριστούμε θερμά όλες και όλους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet