Συνεχίζεται η ανταλλαγή ανακοινώσεων για τη φωτιά στο κτήμα Καρέλλα
Κοινωνία

Συνεχίζεται η ανταλλαγή ανακοινώσεων για τη φωτιά στο κτήμα Καρέλλα

Συνεχίζεται η ανταλλαγή ανακοινώσεων μεταξύ του Δήμου Αμαρουσίου και της ανεξάρτητης δημοτικής συμβούλου Μαίρης Διακολιού, με αφορμή τη φωτιά που μπήκε πριν λίγες μέρες στο κτήμα Καρέλλα.

Με έντονη ειρωνική διάθεση, η διοίκηση του Δήμου «συμβουλεύει» την κ. Διακολιού να ασχοληθεί με τη… μεταφυσική και να αφήσει τα στελέχη του να εργασθούν…

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Δήμου:

Απάντηση στη μονίμως εγκαλούσα κυρία Διακολιού του Αντιδημάρχου Β. Κόκκαλη 

Η κυρία Διακολιού επανέρχεται στο θέμα της μικρής φωτιάς στο κτήμα Καρέλλα, όπου η Πυροσβεστική Υπηρεσία, ο Δήμος, οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές, με αυταπάρνηση και αποφασιστικότητα, απέδειξαν ότι ο μηχανισμός είναι σε ετοιμότητα.

Επανέρχεται μια εβδομάδα μετά, έπειτα από σειρά ερωτήσεών της και απαντήσεών μας, μέσω του Τύπου.

Επανέρχεται στα ίδια και στα ίδια.

Μου θυμίζει μια ρήση του Βολταίρου, νομίζω, «όταν αυτός που του μιλάνε δεν καταλαβαίνει και όταν αυτός που μιλάει πάλι δεν καταλαβαίνει, αυτό είναι μεταφυσική». Επειδή με μεταφυσική ούτε θέλω, ούτε έχω τον χρόνο να ασχοληθώ, γιατί η καθημερινότητά μου τρέχει και οι δημότες θέλουν άμεση αποτελεσματικότητα, θα παρακαλούσα την κυρία Διακολιού, να μας αφήσει να εργαστούμε.

Πρόταση:

Για τις μεταφυσικές της ανησυχίες προτείνω να οργανώσει βραδιές αναζήτησης, όπου θα μπορεί να εμβαθύνει και γιατί όχι, να εξηγήσει φαινόμενα και να δώσει απαντήσεις σε φλέγοντα θέματα της καθημερινότητας, όπως: «οι Ελοχίμ» «οι «Νεφελίμ» στα μυστικά του κόκκινου πλανήτη.

Της εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου καλή επιτυχία. 

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet