4η Ενιαία Καλοκαιρινή Γιορτή των ΚΑΠΗ Δήμου Κηφισιάς
Κοινωνία

4η Ενιαία Καλοκαιρινή Γιορτή των ΚΑΠΗ Δήμου Κηφισιάς

Μια μουσικο-θεατρική παράσταση που αφορούσε στην αίγλη του ελληνικού κινηματογράφου κι όπως τον αγαπήσαμε παρουσιάστηκε από τα μέλη των τεσσάρων ΚΑΠΗ του Δήμου Κηφισιάς την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018 στο αίθριο του δημαρχείου Κηφισιάς στο πλαίσιο της 4ης Ενιαίας Καλοκαιρινής Γιορτής των ΚΑΠΗ του Δήμου.

Τα μέλη των ΚΑΠΗ στο αφιέρωμα στον Παλιό Ελληνικό Κινηματογράφο με τίτλο «Μένουμε Πάντα Παιδιά», ταξίδεψαν το κοινό με τις φωνές τους και τα δρώμενα μέσω των ταινιών «Μερικοί το προτιμούν κρύο», «Αλίμονο στους νέους», «Πάστα Φλώρα» κ.ά., αλλά και αξέχαστων τραγουδιών της εποχής όπως τα «Ας είναι καλά το γινάτι σου», «Εκείνο το πρωί στην Κηφισιά».

Το «παρών» στην παράσταση έδωσαν ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, οι εντεταλμένοι σύμβουλοι για τα ΚΑΠΗ Κατερίνα Καράλη και Σταύρος Ζαπάντης, αλλά και δημοτικοί σύμβουλοι.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια της εκδήλωσης είχε η Ντέπη Σακελλαρίου σε συνεργασία με τη δημιουργική ομάδα των υπαλλήλων των ΚΑΠΗ, ενώ τη διδασκαλία των μελών της Μικτής Χορωδίας των ΚΑΠΗ του Δήμου Κηφισιάς επιμελήθηκε ο μαέστρος – συνθέτης Κωνσταντίνος Στεφάνου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet