Συνάντηση δημάρχου Αγ. Παρασκευής με τον πρόεδρο της ΠΕΔΑ
Κοινωνία

Συνάντηση δημάρχου Αγ. Παρασκευής με τον πρόεδρο της ΠΕΔΑ

O πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ) και δήμαρχος Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη, Γιώργος Ιωακειμίδης, στο πλαίσιο των συναντήσεων με όλους τους δημάρχους της Αττικής που έχει ξεκινήσει, επισκέφθηκε την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018 τον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής, Γιάννη Σταθόπουλο, στο δημαρχείο Αγίας Παρασκευής.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους ο κ. Σταθόπουλος αναφέρθηκε σε κοινά προβλήματα των Δήμων («Κλεισθένης», απαλλοτριώσεις, απορρίμματα και Περιφερειακός Σχεδιασμός, αδειοδοτήσεις εγκαταστάσεων, ψηφιοποιήσεις, προσλήψεις εξειδικευμένου προσωπικού κ.ά.) και ενημέρωσε τον πρόεδρο της ΠΕΔΑ για τα τρέχοντα θέματα του Δήμου Αγίας Παρασκευής και το εν εξελίξει έργο της δημοτικής Αρχής στους τομείς των υποδομών (αντιπλημμυρικά, σχολικές υποδομές, νέο ΕΠΑ.Λ., ένταξη κτήματος – βίλας Ιόλα στο ΕΣΠΑ, δημοπράτηση δημαρχείου κ.ά.), αλλά και της καθημερινότητας (καθαριότητα, περιβάλλον, ελεύθεροι χώροι, πεζοδρόμια, ασφαλτοστρώσεις κ.ά.).

Ο κ. Ιωακειμίδης αναφέρθηκε στις προτεραιότητες της ΠΕΔΑ σε σχέση με τα προβλήματα και τις εκκρεμότητες που επιβαρύνουν σήμερα τη λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκηση, όπως και στις προσπάθειες να στηρίζει τους Δήμους στο έργο τους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet