Ολοκληρώθηκαν τα ποδοσφαιρικά προγράμματα του Αθλητικού Κέντρου Δήμου Αμαρουσίου
Αθλητισμός

Ολοκληρώθηκαν τα ποδοσφαιρικά προγράμματα του Αθλητικού Κέντρου Δήμου Αμαρουσίου

Μία ακόμη ποδοσφαιρική χρονιά έκλεισε με επιτυχία στα προγράμματα του Αθλητικού Κέντρου Δήμου Αμαρουσίου, με τη διεξαγωγή των τελικών αγώνων ποδοσφαίρου και του ποδοσφαιρικού τουρνουά για τις μικρότερες ηλικιακά κατηγορίες.

Τους εγκάρδιους χαιρετισμούς του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, μετέφερε στα παιδιά και στους γονείς ο αναπληρωτής δημάρχου, Σπύρος Σταθούλης, εκφράζοντάς τους θερμές ευχαριστίες για την εμπιστοσύνη στα προγράμματα του Δήμου, τα οποία διεξάγονται σε σύγχρονες και ασφαλείς αθλητικές εγκαταστάσεις, όπως είναι το γήπεδο Ζεκάκου.

Τους αγώνες παρακολούθησαν επίσης ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού, Ευάγγελος Κάββαλος, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ, Νικόλαος Πέππας, ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Εκπαίδευσης, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, και ο πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Πέτρος Κόνιαρης.

Στο αγωνιστικό μέρος της εκδήλωσης, στο τουρνουά της Α΄ και Β΄ Δημοτικού πραγματοποιήθηκαν δύο φιλικοί αγώνες της μικτής ομάδας ποδοσφαίρου με τον ΠΑΟ Αλσούπολης, στην κατηγορία τζούνιορ και προτζούνιορ.

Μετά το τέλος των αγώνων, ο κ. Σταθούλης απένειμε τιμητική πλακέτα στον προπονητή της ομάδας της Αλσούπολης, Χαράλαμπο Αγγελετόπουλο.

Στις απονομές του εσωτερικού πρωταθλήματος της Γ΄ και Δ΄ Δημοτικού, καθώς και της Ε΄ και ΣΤ΄, την 3η θέση κατέλαβαν οι ομάδες που προπονούνται στο γήπεδο Δωδεκανήσου, τη 2η θέση οι ομάδες Ζεκάκου και την 1η θέση οι ομάδες Φιλοθέης, με προπονητές τον Ανδρέα Κοτσοβό, τον Δημήτρη Μάμμα και τον Κώστα Εγγλεζο, αντίστοιχα.

Στην κατηγορία των Γυμνασίων, στη 3η θέση αναδείχθηκε η ομάδα Ζεκάκου με προπονητή τον Κώστα Εγγλέζο, στη 2η θέση η ομάδα Φιλοθέης με προπονητή το Δημήτρη Μάμμα και στην 1η θέση η ομάδα Δωδεκανήσου με προπονητή τον Ανδρέα Κοτσοβό.

Ο Δήμος Αμαρουσίου ευχαριστεί θερμά την Παιδίατρο κα Δήμητρα Χρέλια που κάλυψε ιατρικά τους αγώνες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet