Φεστιβάλ Χορωδιών ΚΑΠΗ από τον ΟΚΠΑ Δήμου Πεντέλης
Πολιτισμός

Φεστιβάλ Χορωδιών ΚΑΠΗ από τον ΟΚΠΑ Δήμου Πεντέλης

Το Σάββατο 9 Ιουνίου 2018 πραγματοποιήθηκε από τον Οργανισμό Κοινωνικής Πρόνοιας & Αλληλεγγύης (ΟΚΠΑ) του Δήμου Πεντέλης «Φεστιβάλ Χορωδιών ΚΑΠΗ» στο ανοιχτό θεατράκι της Δ.Κ. Μελισσίων.

Συμμετείχαν η Τετραφωνική Χορωδία Γαργαλιάνων «Πολύμνια», η Χορωδία ΚΑΠΗ της Δ.Κ. Ν. Πεντέλης, η Μικτή Χορωδία Β΄ ΚΑΠΗ Δ.Κ. Μελισσίων «ΣΥΝΩΔΗΠΟΡΟΙ», η Χορωδία Ηλικιωμένων Δήμου Μεταμόρφωσης, η Δημοτική Χορωδία Γαλατσίου και η «Μικτή Χορωδία Πάσης Ηλικίας» του Γ΄ ΚΑΠΗ Δ.Κ. Μελισσίων.

Ο δήμαρχος Πεντέλης, Δημήτρης Στεργίου Καψάλης, σε χαιρετισμό που απηύθυνε συνεχάρη τον δήμαρχο Τριφυλίας, Παναγιώτη Κατσίβελα, τον δήμαρχο Γαλατσίου, Γεώργιο Μαρκόπουλο, και τον δήμαρχο Μεταμόρφωσης, Μιλτιάδη Καρπέτα, για την αποδοχή της πρόσκλησης και τη συμμετοχή τους, τον πρόεδρο του Οργανισμού, Νίκο Τόλιο, για την οργάνωση της εκδήλωσης, ευχαρίστησε τα μέλη των Χορωδιών για τη συμμετοχή τους και τόνισε την ανάγκη τέτοιες πετυχημένες εκδηλώσεις να γίνουν θεσμός στην πόλη.

Το Φεστιβάλ παρακολούθησαν, επίσης, ο δήμαρχος Γαλατσίου, Γεώργιος Μαρκόπουλος, ο θεματικός αντιδήμαρχος Δήμου Πεντέλης Ηλίας Βιλιώτης, ο τοπικός αντιδήμαρχος της Δ.Κ. Ν. Πεντέλης Λευτέρης Κιτσούλης, ο πρόεδρος του ΟΠΑΘ, Παναγιώτης Μούστρης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Καίτη Μασμανίδου, Τίτσα Κυβέλου, η τοπική σύμβουλος Δ.Κ. Μελισσίων Σταυρούλα Μιχαλοπούλου, ο αντιπρόεδρος του ΟΠΑΘ, Βασίλης Λάζος, η υπεύθυνη του Πολιτιστικού Κέντρου, Γιώτα Τσινού, το μέλος Δ.Σ. του ΟΚΠΑ Νίκος Οικονομίδης και πλήθος κόσμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet