Παραδόθηκε ο 34χρονος δολοφόνος της 13χρονης στην Άμφισσα
Κοινωνία

Παραδόθηκε ο 34χρονος δολοφόνος της 13χρονης στην Άμφισσα

Στο αστυνομικό τμήμα της Άμφισσας παραδόθηκε χθες το βράδυ, λίγο μετά της 8, ο 34χρονος κρεοπώλης που κατηγορείται ότι δολοφόνησε την 13χρονη Γιαννούλα.

Μετά τη δολοφονία της 13χρονης, ο φερόμενος ως δράστης τράπηκε σε φυγή και εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση σε ορεινή περιοχή που γνώριζε πολύ καλά, αφού διατηρούσε ποιμνιοστάσιο.

Οι Ρομά συγγενείς της δολοφονηθείσας ορκίστηκαν εκδίκηση μετά το περιστατικό, προκαλώντας υλικές φθορές αρχικά στο κατάστημα που διατηρούσε ο 34χρονος στην Άμφισσα και στη συνέχεια πυρπόλησαν το αυτοκίνητό του, που εντοπίστηκε λίγα χιλιόμετρα από το σημείο της δολοφονίας. Μετά την κηδεία του κοριτσιού έκαψαν λάστιχα και έκλεισαν την Ε.Ο. Άμφισσας – Λαμίας, χωρίς να γίνουν άλλα επεισόδια.

Να σημειώσουμε ότι ο 40χρονος Αλβανός εργάτης του 34χρονου κρεοπώλη συνελήφθη την επομένη της δολοφονίας, Τρίτη (05/06), με την κατηγορία της απλής συνέργειας, καθώς ήταν μαζί με τον δράστη την ώρα των πυροβολισμών.

Ο 34χρονος κρεοπώλης αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στο δικαστικό μέγαρο της Λαμίας. Κατά τις πληροφορίες, θα ζητήσει προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet