Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Έκκληση για μη εναπόθεση απορριμμάτων και από τον Δήμο Παπάγου – Χολαργού

0
193 Προβολές

Έκκληση για με εναπόθεση απορριμμάτων στους κάδους απευθύνει ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού, καθώς ο ΧΥΤΑ Φυλής είναι κλειστός εξαιτίας κάποιου τεχνικού προβλήματος (λόγω κατολίσθησης και ρήγματος στον χώρο της χωματερής).

Το πρόβλημα παρουσιάστηκε μετά την έντονη βροχόπτωση που έπληξε την περιοχή, καθιστώντας απαγορευτική την προσέλευση των απορριμματοφόρων στον ΧΥΤΑ, έως ότου ολοκληρωθούν οι εργασίες σταθεροποίησης του εδάφους στο χώρο.

Όπως γνωστοποιήθηκε στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού ο χρόνος αποκατάστασης δεν είναι δυνατόν προς το παρόν να εκτιμηθεί. Υπάρχει, όμως, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, συνεχής επαφή του με τους υπεύθυνους της χωματερής για κάθε νεότερο επί του θέματος.

Για τον λόγο αυτό ο Δήμος καλεί τους πολίτες να περιορίσουν την εναπόθεση των οικιακών απορριμμάτων στους κάδους περισυλλογής απορριμμάτων και ανακύκλωσης για να μην δημιουργηθούν δυσμενείς συνθήκες για τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον.

Όπως επισημαίνει ο Δήμος, μέχρι την επίλυση του προβλήματος, η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου θα κάνει το καλύτερο δυνατό για την καθαριότητα της πόλης και την προστασία της δημόσιας υγείας.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up