Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Στο 5ο Νηπιαγωγείο Βριλησσίων το 1ο βραβείο Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας

0
237 Προβολές

Στο 5ο Νηπιαγωγείο Βριλησσίων απονεμήθηκε το 1ο βραβείο Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας στην τελετή απονομής των βραβείων Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (ΣΒΑΠ) σε συνεργασία με τον Δήμο Πεντέλης την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος.

Το συγκεκριμένο σχολείο συμμετείχε στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την Ανακύκλωση και το Περιβάλλον με θέμα «Τα σκουπίδια δεν πετώ, με τη φαντασία μου μ΄ αυτά δημιουργώ».

Τον Δήμο Βριλησσίων στην τελετή, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γυμνασίου – Λυκείου Ν. Πεντέλης, εκπροσώπησε η πρόεδρος της Α΄ Σχολικής Επιτροπής, Γιώτα Παρασκευοπούλου, η οποία και απένειμε το βραβείο και τα αναμνηστικά στους νικητές.

Σε επίπεδο σχολείων από τον Δήμο Βριλησσίων συμμετείχαν, επίσης, το 2ο ΓΕΛ και το 3ο Νηπιαγωγείο με το περιβαλλοντικό πρόγραμμα «Δάσος, ανάσα ζωής».

Ο Δήμος δίνει, μέσω ανακοίνωσης, τα συγχαρητήρια του στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς για τις όμορφες περιβαλλοντικές δράσεις τους, με τις οποίες, όπως επισημαίνει, «στέλνουν ένα ηχηρό μήνυμα για ενεργοποίηση πολιτών για την έγκαιρη λήψη μέτρων και αλλαγής συμπεριφοράς στην κατεύθυνση της ουσιαστικότερης περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης».

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up