«Αλλαγή σελίδας» στον Α.Ο. Λυκόβρυσης – Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο
Αθλητισμός

«Αλλαγή σελίδας» στον Α.Ο. Λυκόβρυσης – Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο

«Αλλαγή σελίδας» στον Α.Ο. Λυκόβρυσης με την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς ο επί 16 χρόνια πρόεδρος του Συλλόγου, Κώστας Διαμάντης, παρέδωσε τη σκυτάλη.

Μετά από τις αρχαιρεσίες της 9ης Ιουνίου 2018 και τη συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα την 12η Ιουνίου 2018, το νέου Δ.Σ. του Α.Ο. Λυκόβρυσης έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Κώστας Θεοφάνης
Αντιπρόεδρος: Γιάννης Χατζηιωαννίδης
Γενικός γραμματέας: Κώστας Πιτσιδόπουλος
Ταμίας: Γιάννης Δημητρός
Ειδικός γραμματέας: Γιώργος Τζαμούσης
Γενικός αρχηγός: Νίκος Νικηταίδης
Υπεύθυνος νέων: Μιχάλης Γεωργιτζόγλου
Υπεύθυνος παίδων – παμπαίδων: Ελευθέριος Χρυσογονίδης
Υπεύθυνος τζούνιορ – προτζούνιορ: Παναγιώτης Παπαγιώργος.

Σε σχετική ανακοίνωση του Αθλητικού Ομίλου σημειώνεται:

Η αλλαγή σελίδας στον Α.Ο. Λυκόβρυσης από την Τρίτη 12 Ιουνίου αποτελεί και τυπικά γεγονός. Μία νέα διοίκηση ανέλαβε τον ιστορικό μας σύλλογο με στόχο να τον διατηρήσει στον δρόμο των επιτυχιών της απερχόμενης.

Η συνταγή, που θα εφαρμοστεί θα έχει τα ίδια καλά υλικά, με το οικοδόμημα που χτίστηκε επί 16 χρόνια από τον Κώστα Διαμάντη. Δηλαδή: Πολύ μεράκι, καθαρά λόγια και απόλυτη διαφάνεια.

Επιδίωξη όλων; Η Λυκόβρυση να κάνει το καλύτερο, για τα παιδιά της, για τους αθλητές της, για την πόλη μας. Να προσφέρει στον αθλητισμό, αλλά και στη μικρή μας κοινωνία 

Ο νέος πρόεδρος, Κώστας Θεοφάνης, μιλώντας στο πρώτο Δ.Σ., που συγκροτήθηκε σε σώμα τη περασμένη Τρίτη ήταν κατατοπιστικός:

«Σκοπός μας είναι να βαδίσουμε πάνω στα χνάρια του προηγούμενου Διοικητικού Συμβουλίου. Υπάρχει όρεξη για δουλειά, πίστη για να κάνουμε έστω και ένα βήμα παραπάνω και νομίζω ότι θα καταφέρουμε, να μεγαλώσουμε τον Σύλλογο φέρνοντας κοντά μας και  περισσότερο κόσμο. Επιδίωξη μας η Λυκόβρυση να αποκτήσει οπαδούς. Θέλω να ελπίζω, ότι επιτέλους και ο Δήμος θα σταθεί στο πλευρό μας, βοηθώντας  με την ανακατασκευή του γηπέδου…».

Ο Κώστας Διαμάντης, που παρέδωσε τη προεδρική σκυτάλη μετά από 16 χρόνια, εμφανώς συγκινημένος και εμφανώς αμήχανος είπε:

«Έδωσα πραγματικούς αγώνες από το 2002 ως σήμερα, ώστε να φθάσει αυτός ο Σύλλογος σε ένα υψηλό επίπεδο για τα δεδομένα του αθηναϊκού ποδοσφαίρου. Αποχωρώ ήρεμος ότι η Λυκόβρυση βρίσκεται σε στιβαρά και υπεύθυνα χέρια, που θα τη διατηρήσουν στο κλαμπ των πιο υπολογίσιμων συλλόγων της Αττικής. Θα είμαι πάντα δίπλα σας, ότι κι αν χρειαστείτε».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet