Γιορτή σαρδέλας από τους Κυκλαδίτες
Κοινωνία

Γιορτή σαρδέλας από τους Κυκλαδίτες

Πιστός για μια ακόμη χρονιά στις παραδόσεις, ο Σύλλογος Κυκλαδιτών και φίλων Ν. Πεντέλης διοργάνωσε τη γιορτή της σαρδέλας το Σάββατο 28 Ιουνίου 2014 στην πλατεία της Δημοτικής Κοινότητας Ν. Πεντέλης. Η γιορτή της σαρδέλας έχει αποτελέσει πια θεσμό για τη Ν. Πεντέλη, αφού την ημέρα αυτή γιορτάζουν και τιμούνται οι Κυκλαδίτες ψαράδες, δίνοντας την ευκαιρία στους κατοίκους, αλλά και σε επισκέπτες, να απολαύσουν ψημένη σαρδέλα στα κάρβουνα, άφθονο κρασί, υπό τους ήχους συγκροτήματος σε μουσικούς δρόμους παραδοσιακούς και αγαπημένους.

Την γιορτή χαιρέτησε ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου- Καψάλης, τονίζοντας ότι τέτοιες αξιέπαινες πρωτοβουλίες τιμούν την παράδοση και τον πολιτισμό, αποτελούν παράδειγμα και αξίζουν τα συγχαρητήρια όλων μας.

Στη γιορτή παρευρέθηκαν επίσης οι επικεφαλής των δημοτικών συνδυασμών ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Παπακωνσταντίνου Δημοσθένης και ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΠΕΝΤΕΛΗ ΜΑΖΙ Τόλιος Νίκος, ο αντιδήμαρχος Μελισσίων Μπούρας Βασίλης, ο δημοτικός σύμβουλος Κιτσούλης Λευτέρης, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ν. Πεντέλης Μιχελακάκης Μανώλης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Προστασία Αϊβαλιώτης Απόστολος, εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων και φορέων της πόλης, φίλοι του Συλλόγου και πολλοί επισκέπτες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet