«Λάθος» Μπαρμπαρούση κυνηγούν οι ελληνικές Αρχές
Πρόσωπα

«Λάθος» Μπαρμπαρούση κυνηγούν οι ελληνικές Αρχές

Οι ασύλληπτα προκλητικές δηλώσεις του πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση στην ελληνική Βουλή, οι οποίες στρέφονται ευθέως κατά του Δημοκρατικού Πολιτεύματος, δεν βαρύνουν μόνο τον ίδιο.

Βαρύνουν όλους εκείνους που επέτρεψαν στη Χρυσή Αυγή να υπερασπίζεται, εν είδει αποκλειστικού αντιπροσώπου, τις αξίες του πατριωτισμού και της εθνικής συνείδησης.

Βαρύνουν όλους εκείνους που κατάφεραν, συνειδητά ή ασυνείδητα, να εξωραΐσουν το προφίλ μιας ακραία φασιστικής οργάνωσης, με εγκληματική δραστηριότητα, κάνοντάς την οικεία σε μερίδα πολιτών.

Βαρύνουν όλους εκείνους που, ανεύθυνα και ανόητα, επικαλούνται και ψηφίζουν τα συγκεκριμένα άτομα για να «σώσουν» την ελληνική κοινωνία.

Βαρύνουν όλους εκείνους που, για μικροπολιτικούς λόγους, «φλερτάριζαν» με το συγκεκριμένο «μόρφωμα», για να αντλήσουν «χρήσιμα ψηφαλάκια».

Βαρύνουν όλους εκείνους που οδήγησαν τη χώρα στη σημερινή κατάντια, ώστε να καταφέρουν οι συγκεκριμένοι εχθροί της Δημοκρατίας να καταλάβουν βουλευτικά έδρανα και να μπορούν μέσα από τον χώρο του Ελληνικού Κοινοβουλίου να προσβάλλουν το Σύνταγμα της χώρας και να απειλούν το Πολίτευμά της.

Με άλλα λόγια, βαρύνουν εσένα, εμένα και όλους μας, τον καθένα αναλόγως της συμβολής του στα παραπάνω και στον βαθμό που του αναλογεί.

Το Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση κάποια στιγμή θα τον συλλάβουν οι αρμόδιες Αρχές και θα οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη προκειμένου να λογοδοτήσει για τις πράξεις του. Εκείνη που δεν μπορούν να «συλλάβουν» οι όποιες Αρχές είναι η δική μας απίστευτα επιπόλαιη και εθνικά επικίνδυνη συμπεριφορά απέναντι σε αξίες, ιδέες και ιδανικά, για τα οποία κάποιοι άλλοι έδωσαν ακόμη και τη ζωή τους για να μπορούμε εμείς σήμερα να τα απολαμβάνουμε ανέξοδα.

Αλλά, αν συνεχίσουμε στην ίδια κατεύθυνση, είναι βέβαιο ότι -αργά ή γρήγορα- θα κληθούμε και εμείς να πληρώσουμε το δικό μας τίμημα για τη στάση μας…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet