Στην καλοκαιρινή γιορτή του Α.Ο. Αστέρα Πεύκης η Μ. Πατούλη-Σταυράκη
Αθλητισμός

Στην καλοκαιρινή γιορτή του Α.Ο. Αστέρα Πεύκης η Μ. Πατούλη-Σταυράκη

Στην ετήσια καλοκαιρινή γιορτή του Α.Ο. Αστέρα Πεύκης βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου 16 Ιουνίου 2018 η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη. Η γιορτή είχε τίτλο «Η αγάπη δεν αγοράζεται. Υιοθετήστε ένα αδέσποτο» και πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία του Συλλόγου Εθελοντών Αρωγών Ζώων Αγίου Στεφάνου.

Οι αθλητές και αθλήτριες του Αστέρα παρουσίασαν ένα εκπληκτικό πρόγραμμα, αποδεικνύοντας ότι μόνο τυχαίες δεν ήταν οι διακρίσεις που απέσπασαν τον περασμένο Απρίλιο στο 26ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τραμπολίνο, που διεξήχθη στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.

Η κ. Πατούλη συζήτησε σε εγκάρδιο κλίμα με τους αθλητές, τις αθλήτριες και τους παράγοντες του Αστέρα Πεύκης, και βέβαια με τον πρόεδρο του Σωματείου, Δημήτρη Κασάπογλου, και την προπονήτρια Βαρβάρα Βοϊβόδα, τους οποίους και συνεχάρη για την προσφορά τους στα αθλητικά δρώμενα του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης και τους ευχήθηκε πολλές και σημαντικές επιτυχίες και τη νέα περίοδο. Επίσης, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με γονείς αθλητών, οι οποίοι στηρίζουν με τον ιδανικότερο τρόπο τις προσπάθειες των παιδιών τους.

Μετά το πέρας της αθλητικής γιορτής η κ. Πατούλη δήλωσε:

 «Ο Αστέρας Πεύκης χρόνια τώρα προάγει τις αξίες του αθλητισμού και καλλιεργεί υγιή πρότυπα στις νέες γενιές στον Δήμο μας. Έτσι, εκτός από τα αυτονόητα συγχαρητήρια που αξίζουν στον Σύλλογο, θα πρέπει παράλληλα να τον στηρίξουμε ενεργά, με όλες τις δυνάμεις μας, προκειμένου να μπορέσει να συνεχίσει απρόσκοπτα το ύψιστο κοινωνικό έργο που επιτελεί.

»Ως δημοτική σύμβουλος θα βρίσκομαι πάντα στο πλευρό του Α.Ο. Αστέρα, όπως και όλων των αθλητικών σωματείων της Πεύκης και της Λυκόβρυσης, καθώς πιστεύω βαθιά ότι είναι ευθύνη ενός αυτοδιοικητικού να προσφέρει κάθε δυνατή βοήθεια στους ανθρώπους που μοχθούν καθημερινά ώστε τα παιδιά μας να μεγαλώνουν μαθαίνοντας ότι η διάκριση στους αθλητικούς στίβους, αλλά και στη ζωή, απαιτούν επίπονη προετοιμασία και πίστη στη νίκη».

Στην αθλητική γιορτή του Α.Ο. Αστέρα Πεύκης, μαζί με την κ. Πατούλη, βρέθηκαν οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι Λυκόβρυσης – Πεύκης Γιώργος Κωνσταντόπουλος και Δημήτρης Κατραμάδος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet