Στη γιορτή του 18ου Δημοτικού Αμαρουσίου εκπρόσωποι της διοίκησης του Δήμου
Κοινωνία

Στη γιορτή του 18ου Δημοτικού Αμαρουσίου εκπρόσωποι της διοίκησης του Δήμου

Στην όμορφη σχολική γιορτή του 18ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου για την ολοκλήρωση με επιτυχία του φετινού διδακτικού έτους παρέστησαν εκπρόσωποι της διοίκησης του Δήμου μαζί με τους γονείς και τα συγγενικά πρόσωπα των παιδιών.

Εκ μέρους του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, Δημήτρης Καρλαύτης, συνεχάρη τον διευθυντή Αθανάσιο Γρίβα και τους δασκάλους των παιδιών για το άριστο εκπαιδευτικό τους έργο, καθώς και τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων για τη άριστη συνεργασία με τη δημοτική Αρχή του Δήμου.

Μεταφέροντας το μήνυμα του δημάρχου κ. Πατούλη, ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας υπογράμμισε: «Πρώτο μέλημά μας είναι να δημιουργούμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, ώστε με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές της πόλης μας να επιτελούν το παιδαγωγικό και εκπαιδευτικό έργο τους».

Αναφορικά, με τις ενέργειες της διοίκησης για την επίλυση του ζητήματος στέγασης του 18ου Νηπιαγωγείου, ο κ. Καρλαύτης έθεσε υπόψη των παρισταμένων το έγγραφο που εστάλη από τον Δήμο προς τη Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, στο οποίο μεταξύ άλλων αναφέρεται:

«Επειδή δεν προτείνετε καμία συγκεκριμένη λύση για την αντιμετώπιση του προβλήματος στέγασης του 18ου Νηπιαγωγείου και μέχρι να κατασκευαστεί το νέο κτίριο στον αύλειο χώρο του 18ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου, προτείνουμε την αξιοποίηση του χώρου που διαθέτει το 8ο Νηπιαγωγείο Αμαρουσίου και ο οποίος θα μπορούσε να φιλοξενήσει προσωρινά τους μαθητές του 18ου Νηπιαγωγείου».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε, επίσης, ο δημοτικός σύμβουλος Επαμεινώνδας Γαρδέλης.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet