Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

Ξεκίνησε το καλοκαιρινό πρόγραμμα απασχόλησης παιδιών στα Βριλήσσια

0
238 Προβολές

Ξεκίνησε τη Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018 το Καλοκαιρινό Πρόγραμμα Απασχόλησης παιδιών (summer camp) στις εγκαταστάσεις του Δήμου Βριλησσίων.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δημιουργική απασχόληση, αθλητικές δραστηριότητες και πισίνα. Σκοπός του προγράμματος είναι τα παιδιά να μάθουν να αθλούνται, να κάνουν νέες φιλίες και να ξεκουραστούν μετά τις χειμερινές σχολικές υποχρεώσεις τους.

Τα παιδιά, υπό την επίβλεψη 20 έμπειρων καθηγητών φυσικής αγωγής και θεατρικής παιδείας, θα παρακολουθήσουν μαθήματα για κολύμπι, μπάσκετ, βόλεϊ, χάντμπολ, ποδόσφαιρο, τένις και πινγκ πονγκ. Μέσα από τις δυνατότητες του θεατρικού παιχνιδιού θα μάθουν να καλλιεργούν τη δημιουργική τους φαντασία, ενώ με τη ζωγραφική και τη χειροτεχνία θα ανακαλύψουν και θα πειραματιστούν.

Ο δήμαρχος Βριλησσίων, Ξενοφών Μανιατογιάννης, και η πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Βριλησσίων, Ιωάννα Κυρίτση, καλωσόρισαν τα 180 παιδιά και τους γονείς τους, ευχήθηκαν καλή αρχή σε όλους και τόνισαν ότι προτεραιότητα και επιδίωξη της δημοτικής Αρχής είναι η ασφάλεια και η ψυχική υγεία των παιδιών.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up