O πολιτευτής Β΄ Αθηνών της Ν.Δ. Σωτήρης Ησαΐας σε εκδήλωση της ΔΗΜΤΟ Αμαρουσίου
Πολιτική

O πολιτευτής Β΄ Αθηνών της Ν.Δ. Σωτήρης Ησαΐας σε εκδήλωση της ΔΗΜΤΟ Αμαρουσίου

O πολιτευτής Β΄ Αθηνών της Ν.Δ. Σωτήρης Ησαΐας έδωσε το «παρών» στην καλοκαιρική εκδήλωση της ΔΗΜΤΟ Νέας Δημοκρατίας Αμαρουσίου.

Παρουσία πλήθους κόσμου, ο κ. Ησαΐας, αφού συνεχάρη τον πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ, Χρήστο Μπελεγράντη, και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, στον σύντομο χαιρετισμό του προς τους παρευρισκομένους δήλωσε, για άλλη μία φορά, ότι «η εκχώρηση της δήθεν “Μακεδονικής γλώσσας” και η δήθεν εκχώρηση της Μακεδονικής Εθνότητας, είναι μή αποτρεπτή, χείριστη, προσβλητική, κακή συμφωνία, εις βάρος των εθνικών συμφερόντων».

«Μία κακή συμφωνία δίχως τη πιθανότητα διορθωτικών παρεμβάσεων σε βραχυπρόθεσμο χρονικό ορίζοντα. Δυστυχώς η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με τη βοήθεια των ΑΝ.ΕΛ. τους εκχωρούν τη δυνατότητα να αυτοαποκαλουνται διεθνώς σε Μακεδόνες και να μιλούν τη δήθεν Μακεδονική γλώσσα. Η Νέα Δημοκρατία δέν πρόκειται να διχάσει του Έλληνες για να ενώσει τους Σκοπιανούς. Θα δώσουμε τη μάχη για το εθνικό συμφέρον της χώρας και για την αξιοπρέπεια των Ελλήνων» συμπλήρωσε ο πολιτευτής Β΄ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Σωτήρης Ησαΐας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet