Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Εντυπωσιακή Γιορτή Μαζικού Αθλητισμού από τα τμήματα του ΠΑΟΔΑΠ

0
249 Προβολές

Εντυπωσιακή ήταν για μια ακόμη χρονιά η Γιορτή Μαζικού Αθλητισμού που διοργάνωσε την Κυριακή 10 Ιουνίου 2018 ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ)  στο Αθλητικό Κέντρο της οδού Νότου και Αιγ. Πελάγους.

Εκατοντάδες άνθρωποι όλων των ηλικιών απόλαυσαν ένα τρίωρο πρόγραμμα τζούντο, ενόργανης και ρυθμικής γυμναστικής, μοντέρνων και παραδοσιακών χορών από τα παιδιά, τους εφήβους και τους ενήλικες των τμημάτων του ΠΑΟΔΑΠ που παρουσίασαν ένα μικρό δείγμα, της προσπάθειας, που γίνεται όλον τον χρόνο.

Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Αγίας Παρασκευής δίνει τα συγχαρητήριά του σε όλους: μαθητές, γυμναστές, καθηγητές και εργαζόμενους του ΠΑΟΔΑΠ τόσο για τη δουλειά τους όσο και για τη γιορτή.

Στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμό ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Σταθόπουλος, και ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ, Σωτ. Παπαμιχαήλ. Παραβρέθηκαν, επίσης, ο πρ. δήμαρχος Β. Γιαννακόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αλ. Μουστόγιαννης, Ι. Μυλωνάκης και Ελισ. Πετσατώδη, ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ, Τ. Σερκεδάκης, το μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ Μ. Ριζκ-Καρακατσάνη, που παρουσίασε την εκδήλωση, εκπρόσωποι φορέων και πολύς κόσμος.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up