4η Ενιαία Γιορτή των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Κηφισιάς
Κοινωνία

4η Ενιαία Γιορτή των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Κηφισιάς

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η «4η Ενιαία Γιορτή των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών» του Δήμου Κηφισιάς την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018 στο Αθλητικό Κέντρο «Ι. Ζηρίνης».

Η μουσικοχορευτική εκδήλωση των παιδιών είχε θέμα την Ελλάδα σε όλες τις αποχρώσεις της. «Οι λιλιπούτειοι φίλοι μας χόρεψαν, τραγούδησαν και ψηλάφισαν το ψηφιδωτό της ελληνικής αγκαλιάς» σημειώνει η διοίκηση του Δήμου σε σχετική ανακοίνωσή της.

Ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, ευχαρίστησε τη μεγάλη οικογένεια των παιδικών σταθμών γονείς, παιδαγωγούς και όλους όσοι συνεργάστηκαν και βοήθησαν για τη γιορτή.

Η οργάνωση της γιορτής για τους μικρούς μας φίλους έγινε από τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Κηφισιάς και Νέας Ερυθραίας, Γιάννη Παντελεάκη, σε συνεργασία με όλο το προσωπικό των σταθμών. Μετά τη γιορτή ακολούθησε ένα μεγάλο πάρτι επιβράβευσης των παιδιών. Οι μικροί χόρεψαν και διασκέδασαν υπό τους ήχους της μουσικής του συγκροτήματος ΧΑΝΑ ΖΟΟ του Μάνου Βαφειάδη.

Τη γιορτή παρακολούθησαν αντιδήμαρχοι και δημοτικοί υπηρεσιακοί παράγοντες, καθώς και πλήθος κόσμου.

Το πρόγραμμα της γιορτής περιλάμβανε παρουσίαση από τα παιδιά των εξής δρώμενων:

  • «Παλιά Αθήνα», Χοροθεατρικό δρώμενο από τους Σταθμούς: Βρεφονηπιακός Σταθμός «ΧΑΝ», Γ’ Βρεφονηπιακός Νέας Ερυθραίας.
  • Μυθολογία, Χοροθεατρικό δρώμενο από τον Α΄ Παιδικό Σταθμό Νέας Ερυθραίας.
  • Ολυμπιακοί Αγώνες, Χοροθεατρικό δρώμενο από τον Β΄ Παιδικό Σταθμό Νέας Ερυθραίας.
  • Καλοκαιρινές διακοπές στα νησιά, χοροθεατρικό δρώμενο από τους Σταθμούς: Β΄ Παράρτημα Β΄ Παιδικού Σταθμού (Όθωνος 36Α), Παιδικός Σταθμός «Ανθούλα Αμπατζή», Παιδικός Σταθμός «Γιγαντονανάκια».
  • «Όρνιθες του παππού Αριστοφάνη» που πρωτοπαρουσιάστηκε το 414 π.Χ. στα Διονύσια, χαρίζοντας στον δημιουργό της το δεύτερο βραβείο. Χοροθεατρικό δρώμενο από τους Σταθμούς: «Νέλλη Κοκορίνου», «Σοφία Γκίκα».
  • Αφιέρωμα στην Κρήτη, Χοροθεατρικό δρώμενο από τους Σταθμούς: Α΄ Παράρτημα Β΄ Παιδικού Σταθμού Δήμου Κηφισιάς (Κηφισού 48), Β΄ Παιδικός «Βίλα Μιχλ».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet