Δεκάδες Ηρακλειώτες συμμετείχαν και φέτος στα μαθήματα τένις του Δήμου
Αθλητισμός

Δεκάδες Ηρακλειώτες συμμετείχαν και φέτος στα μαθήματα τένις του Δήμου

Ακόμα μια περίοδος μαθημάτων ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες για τα τμήματα τένις του Δήμου Ηρακλείου Αττικής. Ιδιαίτερα δημοφιλή, τα μαθήματα τένις παρακολούθησαν και φέτος πάνω από 100 Ηρακλειώτες, ενήλικες και παιδιά, στα ανανεωμένα γήπεδα του αθλητικού κέντρου της οδού Πρασίνου Λόφου.

Η χρονιά έκλεισε με το καθιερωμένο, καλοκαιρινό τουρνουά ανάμεσα στους μαθητές και τη βράβευση των νικητών από την αντιδήμαρχο Δέσποινα Αϊβατζίδου-Ποριώτου. Η αντιδήμαρχος ευχαρίστησε όλους τους αθλητές για την εμπιστοσύνη που συνεχίζουν να δείχνουν στα προγράμματα του Δήμου, πολλοί από αυτούς επί σειρά ετών, αλλά και συνεχάρη τις δύο δασκάλες των τμημάτων τένις, Ξένια Παπαδοπούλου και Ευαγγελία Παπασωτηρίου, για τις, υψηλής ποιότητας, υπηρεσίες τους προς τους αθλούμενους πολίτες.

Δάσκαλοι και αθλητές ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Σεπτέμβριο του 2018 οπότε και ξεκινούν εκ νέου τα μαθήματα, τα οποία, φυσικά, μπορούν να παρακολουθήσουν και νέοι μαθητές που θα θελήσουν να εγγραφούν στα τμήματα.

«Εν τέλει δικαιωνόμαστε στην επιλογή που κάναμε ξεκινώντας τη θητεία μας στη διοίκηση του Δήμου, να δίνουμε συνεχή ερεθίσματα, διαρκή πεδία δράσης και δημιουργίας στους Ηρακλειώτες, ακόμα και έξω από την πεπατημένη. Οι συμπολίτες μας απέδειξαν ότι όρεξη και ενέργεια υπήρχε, απλά χρειάζονταν τα μέσα. Και αυτά είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε να τους τα παρέχουμε», σχολίασε σχετικά ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος.

Για όσους επιθυμούν να εγγραφούν στα μαθήματα τένις, ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής αναμένεται να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες μετά το καλοκαίρι, με την έναρξη των νέων εγγραφών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet