Στην Έκθεση Ζωγραφικής Ενηλίκων του ΠΕΑΠ και τον Κινηματογράφο ο Τ. Μαυρίδης
Πολιτισμός

Στην Έκθεση Ζωγραφικής Ενηλίκων του ΠΕΑΠ και τον Κινηματογράφο ο Τ. Μαυρίδης

Σε δράσεις των Νομικών Προσώπων του Δήμου συμμετείχε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης.

Ο κ. Μαυρίδης επισκέφθηκε την Έκθεση Ζωγραφικής Ενηλίκων που διοργανώνει το ΠΕΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης σε συνεργασία με το Εργαστήρι Ζωγραφικής και φιλοξενείται στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης». Η Έκθεση ξεκίνησε την Παρασκευή 22 Ιουνίου και ολοκληρώνεται την Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018, ενώ οι ώρες λειτουργίας είναι 18:00-22:00.

Ο δήμαρχος βρέθηκε, επίσης, στο Άλσος Βαρβαρέσου, στο οποίο το ΚΟΙΠΑΠ σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης έχουν ξεκινήσει από εφέτος να διοργανώνουν κινηματογραφικές προβολές με ελεύθερη είσοδο. Οι προβολές ξεκίνησαν την Πέμπτη 21 Ιουνίου.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Είχα τη χαρά αυτές τις ημέρες να συμμετέχω σε δύο εξαιρετικές δράσεις των Νομικών μας Προσώπων. Στην αίθουσα “Μανόλης Αναγνωστάκης” είχα την ευκαιρία να δω τα έργα των συνδημοτών μας ζωγράφων με θέμα την “Πηνελόπη” και να συνομιλήσω με την υπεύθυνη του Εργαστηρίου, την κ. Αργυρώ Παφίλη-Καρίμαλη. Στο Άλσος Βαρβαρέσου είδα με χαρά ότι οι συνδημότες μας έχουν αγκαλιάσει την πρωτοβουλία των κινηματογραφικών προβολών που ξεκίνησαν την Πέμπτη και θα συνεχιστούν μέχρι τον Αύγουστο. Είναι πολύ σημαντικό ότι σε καιρούς κρίσης καταφέρνουμε ο Δήμος και τα Νομικά μας Πρόσωπα να υλοποιούμε αυτές τις πρωτοβουλίες και μάλιστα να τις εμπλουτίζουμε συνεχώς. Και θα συνεχίσουμε με την ίδια και ακόμη μεγαλύτερη ορμή».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet