Εξαιρετική εμφάνιση της Αναγέννησης Πεύκης στο Πρωτάθλημα Στίβου Παίδων – Κορασίδων
Αθλητισμός

Εξαιρετική εμφάνιση της Αναγέννησης Πεύκης στο Πρωτάθλημα Στίβου Παίδων – Κορασίδων

Εξαιρετική ήταν η εμφάνιση της Αναγέννησης Πεύκης Γ.Σ. στην παρθενική εμφάνιση του σωματείου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Παίδων – Κορασίδων που διεξήχθη στο Στάδιο της Κατερίνης το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Ιουνίου 2018.

Αναφερόμαστε στη Μαριλένα Λιανοπούλου, την Κωνσταντίνα Ζαμινού και την Ειρήνη Μουρατιάδη που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα με τα χρώματα της Αναγέννησης Πεύκης. Το συγκεκριμένο πρωτάθλημα -που αφορά ηλικίες μέχρι και 17 ετών- τα τελευταία χρόνια θεωρείται από τα δυσκολότερα αφού οι συμμετοχές ξεπερνούν συνολικά τις 2.000 στα αγωνίσματα των παίδων και των κορασίδων.

Στον τελικό των 1.500 μ. η 15χρονη Μαριλένα Λιανοπούλου κατάφερε να τερματίσει 9η με επίδοση 5΄.00΄΄.33, επίδοση που αποτελεί νέο ρεκόρ σωματείου. Επίσης, οι δυο «γρήγορες» της Πεύκης, Κωνσταντίνα Ζαμινού και Ειρήνη Μουρατιάδη συνέτριψαν τα ατομικά τους ρεκόρ στα 100 μ. με επίδοση 13΄΄.03 και 13΄΄.07 αντίστοιχα.

Το αγωνιστικό ραντεβού ανανεώνεται το προσεχές Σαββατοκύριακο, όπου οι μικροί αθλητές και αθλήτριες του σωματείου θα μπούν στη μάχη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παμπαίδων Α΄ & Παγκορασίδων Α΄ που θα διεξαχθεί στη Χαλκίδα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet