Ο Όμιλος Αθήνα Πρωτεύουσα Ξανά δίπλα στον εμπορικό κόσμο του κέντρου
Αυτοδιοίκηση

Ο Όμιλος Αθήνα Πρωτεύουσα Ξανά δίπλα στον εμπορικό κόσμο του κέντρου

Με εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου της Αθήνας συναντήθηκε ο πρόεδρος του Ομίλου Αθήνα Πρωτεύουσα Ξανά, Γιώργος Πατούλης, τη Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018 σε κεντρικό μεζεδοπωλείο της Ομόνοιας.

Σε συνέχεια επαφών του με τους ανθρώπους της αγοράς ο κ. Πατούλης είχε την ευκαιρία να ακούσει τα προβλήματα των καταστηματαρχών της ευρύτερης περιοχής, να δει από κοντά τις ανάγκες τους και να ανταλλάξει χρήσιμες απόψεις, συμβάλλοντας, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της παράταξης, στην από κοινού δημιουργία ενός πλαισίου στοχευμένων δράσεων και πρωτοβουλιών που θα έχουν στο επίκεντρο την τόνωση της εμπορικότητας, καθώςκαι την ανάδειξη – αναβάθμιση της πρωτεύουσας της χώρας μας.

Ο πρόεδρος του Ομίλου Ενεργών Πολιτών Αθήνα Πρωτεύουσα Ξανά, Γ. Πατούλης τόνισε, μεταξύ άλλων:

«Οφείλουμε να ζωντανέψουμε και να φωτίσουμε κάθε γωνιά της Αθήνας μας. Να αναδείξουμε το υγιές επιχειρείν σε μοχλό ανάπτυξης, ασφάλειας και ευημερίας της πόλης μας, κάνοντας μια νέα επανεκκίνηση που θα είναι εφάμιλλη της ιστορίας και του Πολιτισμού της Αθήνας. Μαζί με τους ανθρώπους της αγοράς, με αξιόλογους επιχειρηματίες και εμπόρους, μπαίνουμε στην πρώτη γραμμή για να δημιουργήσουμε τη νέα Αθήνα πάνω από κόμματα και διαχωριστικές γραμμές. Την Αθήνα που αγαπάμε και μας ενώνει. Να κάνουμε την Αθήνα μας Πρωτεύουσα Ξανά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet