Νέος πεζόδρομος στην Καναπίτσα: ολοκληρώθηκαν τα έργα πεζοδρόμησης της οδού Αριστοτέλους
Ποιότητα Ζωής

Νέος πεζόδρομος στην Καναπίτσα: ολοκληρώθηκαν τα έργα πεζοδρόμησης της οδού Αριστοτέλους

Έναν νέο χώρο περιπάτου απέκτησε η γειτονιά της Καναπίτσας με την ολοκλήρωση των έργων πεζοδρόμησης της οδού Αριστοτέλους, ένα έργο που έβαλε μπροστά και υλοποίησε η δημοτική Αρχή του Δήμου Ηρακλείου Αττικής. Με τον νέο πεζόδρομο δημιουργείται ένας ενιαίος κοινόχρηστος χώρος για τους πεζούς, κυρίως δε τα παιδιά, αφού η νέα μορφή της οδού Αριστοτέλους ενώνει σε μια διαδρομή την παιδική χαρά της οδού Χλόης με τη νέα παιδική χαρά που κατασκευάστηκε στην συμβολή του δρόμου με την οδό Μενελάου και της οποίας αναμένεται η πιστοποίηση.

«Τα συγκεκριμένα έργα στην περιοχή της Καναπίτσας είχαν προβλεφθεί εδώ και δεκαετίες στο σχέδιο πόλης του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, χωρίς όμως να έχουν προχωρήσει, παρά μόνο μετά από τις ενέργειες της παρούσας διοίκησης του Δήμου», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του δημάρχου, Νίκου Μπάμπαλου, ο οποίος και σχολίασε σχετικά με το έργο:

«Αποδίδουμε στην Καναπίτσα ένα έργο που ο Δήμος χρωστούσε χρόνια στη γειτονιά. Με την πεζοδρόμηση της οδού Αριστοτέλους και την ενοποίηση των δύο παιδικών χαρών και της πλατείας σε έναν ενιαίο χώρο περιπάτου δίνουμε “ανάσα” στην περιοχή, αναβαθμίζουμε την εικόνα, προσθέτουμε στην ποιότητα ζωής των κατοίκων».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet