Ξεφεύγει η αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και Ν.Δ. μετά την ανεξαρτητοποίηση Λαζαρίδη
Πολιτική

Ξεφεύγει η αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και Ν.Δ. μετά την ανεξαρτητοποίηση Λαζαρίδη

Το επίπεδο της αντιπαράθεσης μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας πέφτει με γοργούς ρυθμούς με αφορμή την ανεξαρτητοποίηση Λαζαρίδη και την κυβερνητική κρίση που αυτή πυροδότησε.

Από την πλευρά του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μπλέκει στην ίδια ανακοίνωση «Ρουβίκωνα» και φασιστικές ομάδες, ολιγαρχικά επιχειρηματικά συμφέροντα και τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προσπαθώντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τη συρρίκνωση του κυβερνητικού στρατοπέδου. Σε απάντησή της στον κυβερνητικό εκπρόσωπο η Νέα Δημοκρατία μιλά για ανάγκη «ψυχιατρικής παρέμβασης».

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος αναφέρεται σε «συντονισμένο σχέδιο εκφοβισμού και τραμπούκικων επιθέσεων σε βουλευτές και μέλη της ελληνικής κυβέρνησης» από «περιθωριακές ακροδεξιές ομάδες και οργανωμένους προβοκάτορες». Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, οι επιθέσεις αυτές υποδαυλίζονται και υποστηρίζονται «από επιχειρηματικά συμφέροντα και μερίδα του κίτρινου ακροδεξιού Τύπου που έχει αναλάβει εργολαβία το εμπόριο του δήθεν πατριωτισμού».

Παράλληλα, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία ότι «αφού δεν κατάφερε να πλήξει την κυβέρνηση με την καταστροφολογία, θέλει τώρα να επενδύσει στο πολιτικό κλίμα της ακροδεξιάς υστερίας και των φασιστικών επιθέσεων».

«Νομίζει» αναφέρει για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, ότι «έτσι θα καταφέρει να οργανώσει ένα νέο 1965. Μια νέα αποστασία», καταλήγοντας πως «αυτή η κυβέρνηση ούτε απειλείται, ούτε εκβιάζεται».

«Τα παραληρήματα αυτής της κυβέρνησης χρήζουν πλέον ψυχιατρικής παρέμβασης και όχι πολιτικού σχολιασμού. Το μόνο που απομένει να καταγγείλει ο καταρρέων κυβερνητικός θίασος είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης κρύβεται και πίσω από τον Ρουβίκωνα», είναι η απάντηση της Ν.Δ. στις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου και υπουργού Επικρατείας, Δημήτρη Τζανακόπουλου.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet