«Οι δημοτικοί άρχοντες ας κάνουν μια βόλτα στο Χαλάνδρι για να δουν τα χάλια του Δήμου»
Κοινωνία

«Οι δημοτικοί άρχοντες ας κάνουν μια βόλτα στο Χαλάνδρι για να δουν τα χάλια του Δήμου»

Για τα προβλήματα, αλλά και την επικινδυνότητα μετακίνησης των πεζών στις γειτονιές του Χαλανδρίου κάνει λόγο ο αναγνώστης μας Δ.Π. (σ.σ.: το όνομα και τα στοιχεία του τέθηκαν στη διάθεση του ιστοτόπου μας, αλλά δεν συντρέχει λόγος κοινοποίησης), δημότης του συγκεκριμένου Δήμου, ο οποίος αναφέρεται στις διαχρονικές ευθύνες των δημοτικών Αρχών την τελευταία 20ετία.

Ειδικότερα, ο εν λόγω δημότης αναφέρεται στα «χάλια που επικρατούν» σε γειτονιές της πόλης, προσθέτοντας ότι δεν αναφέρεται στην παρούσα διοίκηση, «η οποία ομολογουμένως έχει βελτιώσει κατά πολύ ελάχιστο την κατάσταση», αλλά πρόκειται -όπως λέει- για υποβάθμιση που οφείλεται «στην αδιαφορία των δημοτικών Αρχών της τελευταίας εικοσαετίας».

Αποτέλεσμα της αδιαφορίας αυτής είναι -όπως υποστηρίζει- να εκτίθενται οι δημότες στους κινδύνους των μολυσματικών ασθενειών και  των τροχαίων ατυχημάτων.

Τα προβλήματα που αναφέρει ο δημότης, συνοδεύοντας μάλιστα τις καταγγελίες τους και με χαρακτηριστικές φωτογραφίες, είναι τα εξής:

Αυτούς τους κάδους ποιος θα τους χρησιμοποιήσει;
  • Πεζοδρόμια για τους… κάδους, αντί για τους πεζούς.
  • Για να χρησιμοποιήσουν τους κάδους υποχρεωτικά οι πολίτες στέκονται στη μέση του δρόμου.
  • Δρόμοι – «καρμανιόλες», όπου αναγκαστικά οι πεζοί κυκλοφορούν.
  • Η χαρά της ασυδοσίας της κυκλοφορίας των τροχοφόρων είναι συνώνυμη με το Χαλάνδρι. Αρκεί να παρατηρήσει κανείς την οδό Μεταμορφώσεως για να καταλάβει τι γίνεται.
  • Όποιος χρησιμοποιεί τα πεζοδρόμια, θα πρέπει να κινηθεί ανάμεσα σε διάσπαρτα  σκουπίδια.

Τέλος, ο δημότης προτείνει στους δημοτικούς άρχοντες «να κάνουν και μια απροειδοποίητη βόλτα στις γειτονιές για να διαπιστώσουν και μόνοι τους τα χάλια του Δήμου μας, πριν αποφασίσουν να ζητήσουν την ψήφο μας εκ νέου». 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet