Εκπροσώπηση Δήμου Βριλησσίων στη συνάντηση των δημάρχων Β.Τ. με τον Ν. Τόσκα
Κοινωνία

Εκπροσώπηση Δήμου Βριλησσίων στη συνάντηση των δημάρχων Β.Τ. με τον Ν. Τόσκα

Συνάντηση με τους δημάρχους του Βόρειου Τομέα Αθηνών είχε την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018 ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, με θέμα την ασφάλεια και αστυνόμευση των περιοχών.

Από τον Δήμο Βριλησσίων συμμετείχε o αντιδήμαρχος Οικονομικών, Κώστας Βαφειάδης, ο οποίος κατά την παρέμβασή του τόνισε ότι πρέπει να ενισχυθεί το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών μέσα από συγκεκριμένες δράσεις (περιπολίες, αστυνόμευση). Επίσης, επισήμανε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Βριλησσίων, όπως η καθημερινή παράνομη στάθμευση επί της Λεωφόρου Πεντέλης που δυσχεραίνει τη λειτουργία της πόλης, καθώς και τα κρούσματα παραβατικότητας που παρατηρούνται σε συναθροίσεις σε ανοιχτούς χώρους (λαϊκή αγορά, τοπικές εορτές).

Σε νέα σύσκεψη, στις αρχές Αυγούστου θα εξεταστεί η πορεία υλοποίησης των δράσεων της Ελληνικής Αστυνομίας που θα ξεκινήσουν άμεσα και είναι οι εξής:

  1. Η ενίσχυση των περιπολιών μοτοσικλετιστών της «ΔΙΑΣ» και η συνέχισή τους καθ΄ όλη τη διάρκεια της νύχτας.
  2. Η διάθεση περιπολικών για 24ωρη περιπολία.
  3. Η αστυνόμευση από την Τροχαία των κεντρικών οδικών αρτηριών των πόλεων.

Ο αρχηγός της Αστυνομίας, ο οποίος συμμετείχε στη συνάντηση, επεσήμανε το άριστο κλίμα συνεργασίας των στελεχών των Αστυνομικών Τμημάτων και των Τμημάτων Ασφαλείας στη ζώνη ευθύνης του κάθε δήμου με τους δήμους – άποψη που όλοι οι δήμαρχοι εξέφρασαν στη σύσκεψη.

Στη συνάντηση μετείχαν δήμαρχοι, εκπρόσωποι δήμων και υπηρεσιακά στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet