ΣΥΡΙΖΑ: Να απαντήσει ο κ. Μητσοτάκης για τις σχέσεις με Φρουζή
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Να απαντήσει ο κ. Μητσοτάκης για τις σχέσεις με Φρουζή

Επικαλούμενο δημοσίευμα της εφημερίδας Documento, το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για «ανάρμοστη σχέση» ανάμεσα στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη και τον κ. Φρουζή της φαρμακοβιομηχανίας Novartis και καλεί τον ηγέτη της αξιωματικής αντιπολίτευσης να δώσει απαντήσεις.

Η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:

Η εφημερίδα Documento αποκαλύπτει ηλεκτρονική αλληλογραφία ανάμεσα στον κ. Μητσοτάκη, και στον κ. Φρουζή της Νοβάρτις, που δεν αφήνει καμιά αμφιβολία ότι: 

Πρώτον, οι δυο τους είχαν στενές, φιλικές σχέσεις, πράγμα που έχει αποκρύψει επιμελώς ο κ. Μητσοτάκης. 

Δεύτερον, ο κ. Φρουζής στήριξε την εκστρατεία του κ. Μητσοτάκη για την εκλογή του στην αρχηγία της Ν.Δ. τόσο απροκάλυπτα, ώστε να παραθέτει πολυτελή δείπνα στο σπίτι του, με τη συμμετοχή πολλών στελεχών μεγάλων επιχειρήσεων και, βέβαια, του ίδιου του κ. Μητσοτάκη. 

Τρίτον, η σχέση τους αποκαλύπτεται αμοιβαία επωφελής. Ο κ. Φρουζής από τη μια παραθέτει δείπνα στήριξης του κ. Μητσοτάκη, και από την άλλη του στέλνει το βιογραφικό του, και σειρά υμνητικών δημοσιευμάτων για το πρόσωπό του, προφανώς για να προωθήσει ο αρχηγός της Ν.Δ. την επαγγελματική τον καριέρα. 

Μετά και από αυτήν την αποκάλυψη, ο κ. Μητσοτάκης καλείται να απαντήσει:

Γιατί απέκρυψε τη στενή σχέση του με τον Φρουζή;

Πού οφείλεται η μετά σαμπάνιας στήριξη του Φρουζή στο πρόσωπό του;

Ποια συναλλαγή κρύβουν οι αμοιβαίες «εξυπηρετήσεις» τους; 

Τέλος, καθώς ο αρχηγός της Ν.Δ. είναι υπότροπος, γιατί παρόμοιες σχέσεις είχε με τον Χριστοφοράκο της Siemens, είναι καιρός να αφήσει τις υπεκφυγές περί «σκευωρίας» και να δώσει πειστικές εξηγήσεις για την ανάρμοστη σχέση του με τον πρωταγωνιστή του σκανδάλου που συγκλονίζει την ελληνική κοινωνία.

Πηγή: naftemporiki.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet