Άνοιξε η αυλαία του 4ου Φεστιβάλ Κηφισιάς
Πολιτισμός

Άνοιξε η αυλαία του 4ου Φεστιβάλ Κηφισιάς

Με την πρωτότυπη συναυλία «Let it Beatles» άνοιξε η αυλαία του 4ου Φεστιβάλ Κηφισιάς 2018. Το κοινό παρακολούθησε μια τεράστια παραγωγή όπου συμμετείχαν η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ, υπό τη μουσική διεύθυνση του Νίκου Πλατύραχου, η Μικτή Χορωδία του Ομίλου ΟΤΕ Αθηνών και η Χορωδία του Ωδείου Αθηνών με μαέστρο τον Δημήτρη Μπουζάνη και στον ρόλο των τεσσάρων «Σκαθαριών» οι: Βασίλης Κούρστης, Φαίδων Φαρίντ, Άρης Πλασκασοβίτης και Αποστόλης Ψυχράμης.

Πάνω από 100 μουσικοί και χορωδοί παρουσίασαν στο Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο γνωστά τραγούδια των διάσημων «Σκαθαριών», εκτελεσμένα με έναν ιδιαίτερο τρόπο και προσέγγιση. Το ‘«Let it be», το «’Yesterday», το«All my loving», το «Hey Jude», καθώς και άλλα πολλά τραγούδια από τη χρυσή εποχή του συγκροτήματος ακούστηκαν από τις χορωδίες και τους τραγουδιστές με την πανσέληνο να δίνει ξεχωριστή νότα στη μουσική βραδιά.

Την εκδήλωση προλόγισε ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας», Αχιλλέας Κουρέπης, ο οποίος καλωσόρισε το κοινό στο Φεστιβάλ Κηφισιάς τονίζοντας τη δυσκολία του εγχειρήματος της εκδήλωσης, αλλά και την ποιότητα της, ενώ ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, στον χαιρετισμό του απηύθυνε κάλεσμα στους δημότες να απολαύσουν τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα διαρκέσουν μέχρι τα τέλη Ιουλίου και τα πρωτότυπα ακροάματα και θεάματα που ακολουθούν.

Παρευρέθηκαν ο αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας», Νικήτας Κόκκαλης, ο αντιδήμαρχος Κηφισιάς, Απόστολος Κασιούρας, η αντιδήμαρχος Δημοτικών Πόρων, Σίσσυ Παπασπύρου, ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας, Μιχάλης Καυγαλάκης, η πρόεδρος της «Μένανδρος Α.Ε.» και δημοτική σύμβουλος Πόλυ Αστερίου, η πρόεδρος του ΚΕΜΜΕ, δημοτική σύμβουλος Έφη Κούτση, ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Παντελεάκης, ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Καπάτσος, η πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Εκάλης, Λίλα Δραγώνα, η τοπική σύμβουλος Κηφισιάς Τερέζα Χλωρακιώτη, ο τοπικός σύμβουλος Ν. Ερυθραίας Χρήστος Τσεμπεράς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» Αγγελική Βαλασοπούλου, Στέλλα Κονιτοπούλου και Ελευθερία Ρούσσου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet