Γ. Θεοδωρακόπουλος: Γιατί δήμαρχε έχετε εγκαταλείψει την πόλη και τους πολίτες;
Κοινωνία

Γ. Θεοδωρακόπουλος: Γιατί δήμαρχε έχετε εγκαταλείψει την πόλη και τους πολίτες;

«Γιατί δήμαρχε έχετε εγκαταλείψει την πόλη και τους πολίτες;» ρωτά τον δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσο Μαυρίδη, ο επικεφαλής της παράταξης Συμμαχία Πολιτών, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, με αφορμή συντριβάνια της πόλης τα οποία είναι εκτός λειτουργίας επί δύο χρόνια, όπως σημειώνεται στην ακόλουθη ανακοίνωση:

Γιάννης Θεοδωρακόπουλος: Γιατί δήμαρχε έχετε εγκαταλείψει την πόλη και τους πολίτες; 

Όσο περνάει ο καιρός αντί να βελτιώνονται τα πράγματα στον Δήμο μας όλα πάνε προς τα πίσω. Κι αυτό συμβαίνει ακόμα και σε θέματα καθημερινότητας. Δυστυχώς…

Οι πολίτες αναρωτιούνται γιατί να μην είναι ο Δήμος μας καθαρός, γιατί να μην πλένονται τακτικά οι κάδοι, γιατί να μην έχουν καπάκια; Όταν μάλιστα τα δημοτικά τέλη δεν έχουν μειωθεί ούτε ένα ευρώ την εποχή των μνημονίων, κάτι που δεν συμβαίνει στους άλλους δήμους. Γιατί από την ώρα που τα εργατικά κόστη της καθαριότητας έχουν μειωθεί κατά 35-45%, τα δημοτικά τέλη, που είναι ανταποδοτικά, έπρεπε να είναι μειωμένα κατά 20-30%. Τι κι αν η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη Συμμαχία Πολιτών και ο επικεφαλής της Γιάννης Θεοδωρακόπουλος έχουν φέρει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο κι έχουν δημόσια ζητήσει να τη μείωση οι δημοτικές Αρχές Φωκιανού (2011-2014) και Μαυρίδη (2014-έως σήμερα) δεν έχουν δείξει την παραμικρή ευαισθησία.  

Στην Πεύκη τα παράπονα είναι ακόμα πιο έντονα γιατί η πόλη έως το 2011, επί δημαρχίας Γιάννη Θεοδωρακόπουλου, ήταν πρότυπο λειτουργίας και μια από τις πιο καθαρές πόλεις της Ελλάδος. Κι αυτό παρά το γεγονός ότι τα χρέη που είχαν δημιουργηθεί πριν από το 2007, επί δημαρχίας Καμάρα και αντιδημαρχίας Μαυρίδη (του σημερινού δημάρχου) δημιουργούσαν τεράστια προβλήματα.

Την ίδια περίοδο (2007-2011) ήταν που είχε δοθεί μεγάλο βάρος στα σχολεία, όπου ο Δήμος, πρωτοποριακά, είχε τοποθετήσει και δραστικούς πίνακες, στις παιδικές χαρές, στους αθλητικούς χώρους, στα ΚΑΠΗ, στις κοινωνικές δομές και ιδιαίτερα στους παιδικούς σταθμούς και φυσικά στον πολιτισμό, αφού τότε, επί θητείας Γιάννης Θεοδωρακόπουλου, είχε ιδρυθεί και το Δημοτικό Ωδείο. Για να μην αναφερθούμε στα έργα αναπλάσεων, ιδιαιτέρως στην Κάτω Πεύκη, στη σειρά πεζοδρομίων για να περπατάνε άνετα οι πεζοί, στην κατασκευή της μεγάλης πλατείας Ιωαννίνων και Πίνδου στην Άνω Πεύκη και της πλατείας με τις κολώνες στην είσοδο της Πεύκης από το Μαρούσι, που έγινε για να διώξει «το τέρας» της πόλης. 

Δημοσιεύουμε σήμερα, γιατί πρέπει να μιλάμε με ντοκουμέντα, φωτογραφίες από τρία συντριβάνια του Δήμου μας (το μεγάλο στην πλατεία Σοφούλη στην Πεύκη και τα μικρότερα στην ΕΤΕ της Πεύκης και μπροστά από το δημαρχείο Λυκόβρυσης) τα οποία είναι εκτός λειτουργίας κάπου δύο χρόνια, λόγω της αδιαφορίας του δημάρχου και των στενών συνεργατών του. Και μαζί παραθέτουμε τη φωνή αγωνίας του Γιάννη Θεοδωρακόπουλου και όλων των στελεχών της μεγάλης ανεξάρτητης παράταξης του Δήμου μας, της Συμμαχίας Πολιτών.

«Γιατί δήμαρχε έχετε εγκαταλείψει την πόλη και τους πολίτες;». Να περιμένουμε απάντηση;

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet