Δόθηκε στην ΚΕΔΕ το τελικό κείμενο του «Κλεισθένη Ι»
Αυτοδιοίκηση

Δόθηκε στην ΚΕΔΕ το τελικό κείμενο του «Κλεισθένη Ι»

Η ΚΕΔΕ έλαβε από το υπουργείο Εσωτερικών το τελικό κείμενο του Προγράμματος «Κλεισθένης Ι» μαζί με την αιτιολογική έκθεση, λίγες ώρες, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της Ένωσης, πριν την κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή.

Το σχετικό υλικό, με εντολή του προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, Γιώργου Πατούλη,  έχει διαβιβασθεί, σύμφωνα με την ΚΕΔΕ, σε όλους τους αιρετούς Πρώτου Βαθμού προκειμένου να διατυπώσουν τις παρατηρήσεις και τις επισημάνσεις τους με στόχο τη συνδιαμόρφωση της τελικής θέσης της Αυτοδιοίκησης, για το φλέγον αυτό ζήτημα.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γ. Πατούλης, με δήλωσή του επισημαίνει: «Την ιστορική αυτή στιγμή η Αυτοδιοίκηση οφείλει να είναι ενωμένη και αποφασισμένη. Λάβαμε το τελικό κείμενο του Προγράμματος “Κλεισθένης” το οποίο και μελετάμε προκειμένου να διατυπώσουμε την τελική θέση μας με βάση το περιεχόμενό του. Δυστυχώς από τις πρώτες κιόλας ενδείξεις φαίνεται ότι στο τελικό κείμενο του νομοσχεδίου δεν έχουν επέλθει σοβαρές τροποποιήσεις. Ενωμένη η Αυτοδιοίκηση θα αγωνιστεί για να μην διαλυθούν οι δήμοι, το κράτος, οι ζωές μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet