Στο 29ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Άνδρου η Μικτή Χορωδία Δήμου Αμαρουσίου
Πολιτισμός

Στο 29ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Άνδρου η Μικτή Χορωδία Δήμου Αμαρουσίου

Με επιλεγμένα τραγούδια καταξιωμένων μουσικοσυνθετών, η Μικτή Χορωδία του Δήμου Αμαρουσίου «Τερψιχόρη Παπαστεφάνου» συμμετείχε στο 29ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Άνδρου, καλεσμένη από το Μουσικό Σύλλογο Άνδρου «ΜΟΥΣΑ».

Οι χορωδοί, με μαέστρο την Όλγα Αλεξοπούλου και τον Μανώλη Παπαγιάννη στο πιάνο, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, ενθουσιάζοντας το κοινό, που τους επιβράβευσε με το θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημά του.

Στη χορωδιακή συναυλία, η Μικτή Χορωδία του Δήμου Αμαρουσίου ερμήνευσε τα τραγούδια «Οι Ψαράδες», «Δεν ήταν νησί», «Μεσόγειος σουίτα», «Κάποτε θα΄ ρθουν /Αλληλούια», «Η πάροδος των πουλιών».

Τους χαιρετισμούς του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, προς τη δημοτική Αρχή του Δήμου Άνδρου, τους  διοργανωτές, τα μέλη των συμμετεχόντων χορωδιών στο Φεστιβάλ, αλλά και στο κοινό, μετέφερε η πρόεδρος της Χορωδίας, Πόπη Κάβουρα.

Η κ. Κάβουρα εξέφρασε θερμές ευχαριστίες για την τιμητική πρόσκληση συμμετοχής στο Χορωδιακό Φεστιβάλ, υπογραμμίζοντας ότι ο Δήμος Αμαρουσίου και προσωπικά ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης επενδύουν στονΕλληνικό πολιτισμό και στηρίζουν κάθε πρωτοβουλία που προάγει την καλλιτεχνική έκφραση και δημιουργία.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος της Άνδρου, Θεοδόσης Σουσούδης, ιατρός ορθοπεδικός, εξήρε, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Δήμου Αμαρουσίου, την προσωπικότητα και το έργο του δημάρχου Αμαρουσίου, εκφράζοντάς του, τις ευχαριστίες του για την τιμή να υποδεχθεί στο νησί την αξιόλογη Χορωδία του Δήμου Αμαρουσίου, που φέρει το βαρύ όνομα της μαέστρου Τερψιχόρης Παπαστεφάνου, την οποία η Ελλάδα τίμησε και τιμά.

Στο πλαίσιο του διήμερου ταξιδιού τους, οι χορωδοί είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν αξιοθέατα και μοναστήρια, καθώς και την έκθεση του Δημήτρη Μυταρά στη χώρα της Άνδρου. Την επιμέλεια του ταξιδιού είχε η υπεύθυνη της Χορωδίας και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου, Ρένα Χαλιώτη.

Το φιλόμουσο κοινό του Αμαρουσίου θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τη Μικτή Χορωδία του Μουσικού Συλλόγου Άνδρου στο Χορωδιακό Φεστιβάλ που θα λάβει χώρα στον Δήμο Αμαρουσίου το προσεχές φθινόπωρο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet