Ακόμη μία ιστορία επαγγελματικής επιτυχίας στην Κηφισιά
Επιχειρήσεις – Αγορά

Ακόμη μία ιστορία επαγγελματικής επιτυχίας στην Κηφισιά

Στο πλαίσιο της δράσης «Ανοιχτός Καφές στην Κηφισιά: Ιστορίες Επιχειρηματικής Επιτυχίας» πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018 με επιτυχία στο καφέ «Βάρσος» η παρουσίαση του πρώτου Social Medium της εμπιστοσύνης, μιας νεοφυούς (start up) επιχείρησης που δραστηριοποιείται στον Δήμο, της «trust and use». Πρόκειται, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του Δήμου Κηφισιάς, «για μια πλατφόρμα που φέρνει κοντά τους καταναλωτές με τις επιχειρήσεις, τους απλούς πολίτες με τους επαγγελματίες, και τον κάθε έναν από μας με τους ανθρώπους που εμπιστεύεται».

Στην ανακοίνωση του Δήμου σημειώνεται:

«Η ιδέα πίσω από το “trust and use” είναι απλή και αποτελεσματική. Κάθε άνθρωπος εκτιμάει και υπολογίζει την άποψη των ανθρώπων που εμπιστεύεται, ειδικά όταν πρόκειται για προϊόντα και υπηρεσίες. Όλοι μας ζητάμε τη γνώμη των κοντινών μας ανθρώπων, είτε πρόκειται ν΄ αγοράσουμε καινούργιο κινητό, είτε ψάχνοντας έναν καλό υδραυλικό. Με το trust and use κάθε καταναλωτής γνωρίζει ποιες επιχειρήσεις, ποιους επαγγελματίες και ποια προϊόντα εμπιστεύονται οι κοντινοί του άνθρωποι – και αυτό θα είναι το βασικό κριτήριο στις αποφάσεις του.

»Τη σημερινή εποχή όπου τα πάντα γίνονται πλέον ψηφιακά και όλοι είμαστε εξοικειωμένοι με το internet, το trust and use” δίνει πολλά εφόδια στον επαγγελματία να προβάλλει σωστά την επιχείρησή του. Μεταξύ άλλων, μπορεί να δημιουργήσει προσφορές, να συνεργαστεί με άλλες επιχειρήσεις, να δώσει δώρα και εκπτωτικά κουπόνια – ενέργειες που μέχρι πρότινος απολάμβαναν κυρίως οι μεγάλες εταιρίες. Το “trust and use θα είναι εξαιρετικά χρήσιμο ειδικά στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις κάθε δημοτικής αγοράς δημιουργώντας μια “ομπρέλα δυνατοτήτων”, της Κηφισιάς και μετέπειτα κι άλλων Δήμων, που θα μπορούν να συναγωνιστούν επάξια πλέον τις μεγάλες εμπορικές αγορές.

»Ο Δήμος Κηφισιάς έχοντας ως στρατηγική του προτεραιότητα την προώθηση της επιχειρηματικότητας εμπιστεύεται την “trust and use” και αξιοποιεί όλες τις δυνατότητες της καινοτόμου πλατφόρμας στο πλαίσιο της νέας δράσης επιχειρηματικότητας. Μια σειρά από ενέργειες ειδικά σχεδιασμένες για μικρομεσαίους επαγγελματίες με στόχο την τόνωση της τοπικής αγοράς μέσω σεμιναρίων για Online Marketing & Social Media για την ενημέρωσή τους σχετικά με τα Νέα Μέσα και την αξιοποίηση αυτών, προσωπικών συναντήσεων με ειδικούς επαγγελματίες digital marketing, μελέτη απόδοσης των επιχειρήσεων και μικρό ποσό διαφήμισης στα Social Media για τις 300 πρώτες επιχειρήσεις που θα δηλώσουν συμμέτοχή.

»Οι επιχειρήσεις μπορούν να ανοίξουν την προσωπική τους σελίδα, να ανεβάσουν τα προϊόντα και τις προσφορές τους αλλά και να χρησιμοποιήσουν τα εργαλεία που τους παρέχονται μέσω της πλατφόρμας. Η χρήση της πλατφόρμας για τους καταναλωτές και τους επαγγελματίες είναι δωρεάν.

»Ο Δήμος Κηφισιάς είναι ο πρώτος Δήμος που αγκάλιασε το “trust and use” – καθώς και το “trust and use” είναι μια ιδέα που γεννήθηκε στην Κηφισιά. Στη νέα ψηφιακή εποχή όπου οι άνθρωποι και οι υπηρεσίες που εμπιστευόμαστε βρίσκονται στη γειτονιά μας, θα εκτιμήσουμε πόσο σημαντική είναι η συμβολή του κάθε πολίτη στην τοπική κοινότητα και πόσο πολύ, τελικά, η γνώμη μας μετράει».

Στον Ανοικτό Καφέ παρευρέθηκαν ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Επιχειρηματικότητας, Ευάγγελος Αυλήτης, ο κοινοτικός σύμβουλος Δημήτρης Σύριος, και ο διευθυντής Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Κηφισιάς, Γρηγόρης Παππάς.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet