Συνεδρίαση Συμβουλίου Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς στις 9 Ιουλίου
Πολιτική

Συνεδρίαση Συμβουλίου Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς στις 9 Ιουλίου

Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς τη Δευτέρας 9 Ιουλίου 2018 στις 18:30 στην αίθουσα «Σ. Βόλκος» του δημαρχείου Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης).

Στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Επί αιτήσεως χορήγησης παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής και μουσικών οργάνων στο κατάστημα που βρίσκεται επί της οδού Λεβίδου αρ. 16 με την επωνυμία «BMD Group Α.Ε.» και με δ.τ. «Arch».
  2. Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Παραχώρηση μίας θέσης στάθμευσης έξω από την οικία του πρέσβη της Σλοβακίας και διαγράμμιση οδοστρώματος για απαγόρευση στάθμευσης μπροστά από την είσοδο – έξοδο του χώρου στάθμευσης στην οδό Λεβίδου αρ. 56 στην Κηφισιά».
  3. Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Διαγράμμιση οδοστρώματος για απαγόρευση στάθμευσης επί της οδού Λυκούργου αρ. 3, στο Ο.Τ. 25 στην Κηφισιά».
  4. Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Μονοδρόμηση της οδού Ηροδότου, στο τμήμα μεταξύ των οδών Κων. Παλαιολόγου και Σόλωνος στην Κηφισιά, με προτεραιότητα έναντι των καθέτων σε αυτήν οδών».
  5. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με «Προτεινόμενο Κανονισμό Περιπτέρων Κηφισιάς – Ν. Ερυθραίας – Εκάλης κατ΄ εφαρμογή του Ν. 4257/14-4-2014 (ΦΕΚ 93 Α’) καθώς και της Εγκυκλίου του υπ. Εσωτερικών με αρ. 38/23462/6-6-2014 “Επείγουσες ρυθμίσεις αρμοδιότητας Υπ. Εσωτερικών”».
  6. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με «Προτεινόμενο Κανονισμό Λειτουργίας Θρησκευτικών Εμποροπανηγύρεων στον Δήμο Κηφισιάς».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet