O ΣΠΑΠ συμμετείχε στην προσπάθεια κατάσβεσης πυρκαγιάς στον Γέρακα
Αυτοδιοίκηση

O ΣΠΑΠ συμμετείχε στην προσπάθεια κατάσβεσης πυρκαγιάς στον Γέρακα

Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού συμμετείχε με εθελοντές, τρία οχήματα και επικεφαλής τον πρόεδρό του, Βλάσση Σιώμο, στην προσπάθεια κατάσβεσης πυρκαγιάς που ξέσπασε την Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018, σε οικοπεδική έκταση, μεταξύ των οδών Καβάφη, Καζαντζάκη και Λεωφόρου Μαραθώνος στον Γέρακα.

Παρόντες στον τόπο της πυρκαγιάς ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ και γενικός γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ, Βλάσσης Σιώμος, ο αντιδήμαρχος του Δήμου Παλλήνης Αλέξανδρος Πυργιώτης και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΠΑΠ και εντεταλμένος σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδας, Παναγιώτης Λάμπρου.

Παρούσες από την πρώτη στιγμή ήταν, επίσης, οι εθελοντικές ομάδες της ΕΘΟΡΠ, της Άνοιξης, της ΕΟΜΑΚ, του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πεντέλης, καθώς και η Ομάδα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βριλησσίων.

Ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ και γενικός γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ, Βλάσσης Σιώμος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η γρήγορη κινητοποίηση του Πυροσβεστικού Σώματος και της Αυτοδιοίκησης για άλλη μια φορά συνέβαλε ώστε μία φωτιά να τεθεί γρήγορα υπό απόλυτο έλεγχο και να κατασβεσθεί, χάρη στην ετοιμότητα και την κατάσταση επιφυλακής στην οποία βρίσκονται όλες μας οι δυνάμεις.

»Συγχαρητήρια σε όλους, στο Πυροσβεστικό Σώμα, τους εργαζομένους και εθελοντές του ΣΠΑΠ και των Δήμων για την άμεση και αποτελεσματική τους επέμβαση σε αυτό το συμβάν.

»Όλη την αντιπυρική περίοδο οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές μας θα είναι εδώ, τόσο στο βουνό, όσο και στις αστικές και περιαστικές περιοχές των Δήμων μας για να αποτρέψουν ανάλογες περιπτώσεις, όπου και όταν αυτές εκδηλωθούν».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet