Συγχαρητήρια Μ. Πατούλη-Σταυράκη στον σκακιστή του «Αριστοτέλη» Μιχάλη Βάσση
Αθλητισμός

Συγχαρητήρια Μ. Πατούλη-Σταυράκη στον σκακιστή του «Αριστοτέλη» Μιχάλη Βάσση

Τα θερμά της συγχαρητήρια στον μικρό Μιχάλη Βάσση,αθλητή του Εξωραϊστικού – Πολιτιστικού & Αθλητικού Συλλόγου Λυκόβρυσης – Πεύκης «Αριστοτέλης» για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κατηγορία των 8 ετών στους Πανελλήνιους Σκακιστικούς Αγώνες που έγιναν στο Ρίο της Πάτρας, αλλά και στους άλλους δύο συναθλητές του για τις διακρίσεις τους στο ίδιο Πρωτάθλημα, εκφράζει η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης και πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη.

Πρόκειται, όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος, για τη μεγαλύτερη επιτυχία του Συλλόγου, αλλά και τη μεγαλύτερη διάκριση του αθλητή σε ατομικό επίπεδο, τερματίζοντας αήττητος με επτά νίκες και δύο ισοπαλίες σε εννέα αγώνες, πραγματοποιώντας μια πολύ μεγάλη εμφάνιση. Με τη νίκη του αυτή ο Μιχάλης πήρε την πρόκριση για να συμμετάσχει στους διεθνείς σκακιστικούς αγώνες που θα γίνουν εντός του 2018.

Με την ευκαιρία της νίκης του Μιχάλη η κ. Πατούλη έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η επιτυχία του μικρού αθλητή του Εξωραϊστικού – Πολιτιστικού & Αθλητικού Συλλόγου “Αριστοτέλης” μας γεμίζει όλους με χαρά και υπερηφάνεια. Αγαπητέ Μιχάλη δέξου τα θερμά μου συγχαρητήρια για τη σημαντική νίκη σου σε αυτό το κορυφαίο αγώνισμα στρατηγικής. Η μέχρι σήμερα διαδρομή σου αποδεικνύει ότι το μέλλον διαγράφεται λαμπρό μπροστά σου. Συνέχισε το ίδιο δυνατά ώστε να μας χαρίσεις και άλλες στιγμές νίκης και επιτυχίας, εντός και εκτός των συνόρων της πόλης και της πατρίδας μας. Πολλά μπράβο και σε όλους όσοι στάθηκαν κοντά σου, με πρώτο τον προπονητή σου Δημήτρη Ντουντανιώτη, συμβάλλοντας σε αυτή τη μεγάλη προσωπική νίκη και σημαντική επιτυχία του Συλλόγου της πόλης μας».

Τα θερμά της συγχαρητήρια για τη μαχητικότητα και τις επιδόσεις τους εκφράζει η κ. Πατούλη και προς τους άλλους δύο σκακιστές του Συλλόγου, τον Δημήτρη Τσιμπουράκη, που κατέλαβε την 8η θέση στην κατηγορία κάτω των 8 ετών στους Πανελλήνιους Αγώνες και τον Αναστάση Βάσση, αδελφό του Μιχάλη, που κατέλαβε την 9η θέση στην κατηγορία κάτω των 10 ετών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet