Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Νέο βραβείο στον Δήμο Βριλησσίων για τη διαχείριση απορριμμάτων

0
133 Προβολές

Άλλο ένα βραβείο απονεμήθηκε στον Δήμο Βριλησσίων για τη διαχείριση απορριμμάτων, επιβεβαιώνοντας, όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος, την επιτυχημένη πορεία του προγράμματος διαχείρισης απορριμμάτων.

Το Silver Award απονεμήθηκε στον Δήμο Βριλησσίων για τις καινοτόμες πρακτικές ορθής διαχείρισης των αστικών αποβλήτων, στο πλαίσιο της διοργάνωσης Environmental Awards.

Η εκδήλωση απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε την Tρίτη 10 Ιουλίου 2018 στη Βαρυμπόμπη.

Ο δήμαρχος Βριλησσίων, Ξένος Μανιατογιάννης, δήλωσε σχετικά:

«Οι καινοτόμες πρακτικές που εφαρμόζουμε στον Δήμο μας για τη διαχείριση των απορριμμάτων αφενός ωφελούν το περιβάλλον, αφετέρου τον ίδιο τον πολίτη και το βιοτικό του επίπεδο, καθώς τον κινητοποιούν και λειτουργούν ανταποδοτικά και σε οικονομικό επίπεδο για τον ίδιο. Η βράβευση απλά επιβεβαιώνει ότι κάνουμε καλά τη δουλειά μας».

Ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Αλέξης Μαυραγάνης, δήλωσε:

«Η βράβευση του Δήμου μας ανήκει στους δημότες που με την αυξανόμενη συμμετοχή τους στηρίζουν έμπρακτα τα δημοτικά προγράμματα Διαλογής στην Πηγή, ενώ αξίζουν συγχαρητήρια και στους εργαζόμενους στην Καθαριότητα – Ανακύκλωση που συμβάλλουν τα μέγιστα, όπως αποδείχθηκε και κατά την αντιμετώπιση της πρόσφατης αθηναϊκής κρίσης απορριμμάτων που εκδηλώθηκε λόγω των περιορισμένων πλέον αντοχών του ΧΥΤΑ της Αττικής».

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up