Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Μεγάλη συμμετοχή παιδιών στη θερινή δημιουργική απασχόληση Δήμου Βριλησσίων

0
153 Προβολές

Συνεχίζεται με τη συμμετοχή 200 περίπου παιδιών το πρόγραμμα θερινής δημιουργικής απασχόλησης του Δήμου Βριλησσίων.

Τα παιδιά φιλοξενούνται κάθε εβδομάδα στο Κλειστό και Ανοιχτό Γήπεδο Βριλησσίων, καθώς και στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, από τις 7:30 το πρωί ως τις 4 το απόγευμα.

Κάτω από την επίβλεψη 20 έμπειρων γυμναστών διαφόρων αθλητικών ειδικοτήτων, τα παιδιά παίζουν, αθλούνται και διδάσκονται κολύμπι, μπάσκετ, βόλεϊ, χάντμπολ, ποδόσφαιρο, τένις και πινγκ πονγκ. Κάθε Παρασκευή επισκέπτονται αθλητικά πάρκα και παρακολουθούν θεατρικές παραστάσεις, μέσα από τις οποίες εκτός από ψυχαγωγία παίρνουν και διάφορα μηνύματα και ερεθίσματα. Μέσα από τις δυνατότητες του θεατρικού παιχνιδιού καλλιεργούν τη δημιουργική τους φαντασία, ενώ καθημερινά ανακαλύπτουν, δημιουργούν και πειραματίζονται με τη ζωγραφική, τη χειροτεχνία και τον πηλό.

«Ως δημοτική Αρχή συνεχίζουμε τοπρόγραμμα της θερινής δημιουργικής απασχόλησης με συνείδηση και επαγγελματισμό, έχοντας πάντα σαν προτεραιότητα και επιδίωξη την ασφάλεια και την ψυχική υγεία των παιδιών. Εργαζόμαστε προς αυτή την κατεύθυνση και ευχαριστούμε όλους τους γονείς που μας έχουν εμπιστευθεί τα παιδιά τους» επισημαίνει η δημοτική Αρχή Δήμου Βριλησσίων.

Οι ενδιαφερόμενοι για πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν με τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Βριλησσίων καλώντας στους αριθμούς τηλεφώνου 210 8101510 και 210 8101511.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up