Από τον Σουγιούλ στον Χατζηδάκι… στο Φεστιβάλ Ρεματιάς
Πολιτισμός

Από τον Σουγιούλ στον Χατζηδάκι… στο Φεστιβάλ Ρεματιάς

Ένα μουσικό αφιέρωμα σε δύο μεγάλους Έλληνες συνθέτες, από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Χαλανδρίου, φιλοξενεί την Τετάρτη18 Ιουλίου 2018 το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2018 – Νύχτες Αλληλεγγύης.  Στο πρώτο μέρος της παράστασης, που θα ξεκινήσει στις 9 το βράδυ, η Φιλαρμονική Ορχήστρα της πόλης θα παρουσιάσει τραγούδια του Μιχάλη Σουγιούλ και στο δεύτερο μέρος τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι. Τα τραγούδια θα ερμηνεύσουν οι Α. Μορφίδου, Θ. Ολύμπιοβ, Ε. Φιλίνη.

Στο Θέατρο της Ρεματιάς υπάρχουν οριοθετημένες θέσεις για ανάπηρα και εμποδιζόμενα πρόσωπα, ύστερα από πρωτοβουλία της Κίνησης Αναπήρων Καλλιτεχνών, καθώς και τουαλέτα ΑμεΑ. Η πρόσβαση για άτομα με κινητική αναπηρία είναι δυνατή με αυτοκίνητο μέχρι το χώρο του θεάτρου όπου υπάρχουν δύο θέσεις στάθμευσης αναπηρικών οχημάτων.

Αντί εισιτηρίου στις παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χαλανδρίου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες.

«Το Φεστιβάλ Ρεματιάς προσφέρει την τέχνη, εμείς την αλληλεγγύη. Προσφέρουμε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για την επιβίωση των συνανθρώπων μας που πλήττονται από την κρίση» σημειώνει ο διοργανωτής Δήμος Χαλανδρίου προσκαλώντας τους πολίτες.

Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς: πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet