Καλοκαιρινά ραντεβού με το καλό σινεμά στη… Νοσταλγία
Πολιτισμός

Καλοκαιρινά ραντεβού με το καλό σινεμά στη… Νοσταλγία

Για ακόμα μια χρονιά οι Ηρακλειώτες και οι κάτοικοι του Λεκανοπεδίου της Αττικής… ψήφισαν και ψηφίζουν «Νοσταλγία» για τα καλοκαιρινά ραντεβού με το καλό σινεμά. Ο Δημοτικός Κινηματογράφος του Δήμου Ηρακλείου Αττικής έχει ήδη φιλοξενήσει χιλιάδες επισκεπτών, με δεκάδες sold out στις έως τώρα προβολές των ταινιών που έχουν συμπεριληφθεί στο φετινό πρόγραμμα, πολλές εκ των οποίων πρώτης προβολής. Σε συνδυασμό με τον πλήρως ανακαινισμένο χώρο της «Νοσταλγίας», σε ύφος που αναδεικνύει τα αρώματα και τα χρώματα της παραδοσιακής γειτονίας, το Ηράκλειο Αττικής είναι μονόδρομος για όλους όσους θέλουν να ταξιδέψουν μοναδικά στον κόσμο του σινεμά.

Για πρώτη φορά δε, η Νοσταλγία άνοιξε τις πόρτες της για τους φίλους του ποδοσφαίρου. Στους ρυθμούς του Μουντιάλ της Ρωσίας, ο Δημοτικός Κινηματογράφος πρόβαλε τους δύο ημιτελικούς της διοργάνωσης στην υψηλής ευκρίνειας οθόνη του, τη μεγαλύτερη, όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, που έδειξε το Παγκόσμιο Κύπελλο στην Αττική, και μάλιστα με δωρεάν είσοδο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να γίνει πόλος έλξης για τους απανταχού φίλους του αθλήματος, οι οποίοι έφτασαν από όλα τα σημεία του Λεκανοπεδίου για να απολαύσουν το θέαμα.

Το πρόγραμμα προβολών συνεχίζεται καθημερινά έως το φθινόπωρο με ακόμα περισσότερες ταινίες για μικρούς και μεγάλους, τις οποίες οι σινεφίλ μπορούν να βρουν είτε στο ειδικό φυλλάδιο που εξέδωσε η Δημοτική Επιχείρηση ΚΕΑΕΔΗΑ, στον ιστότοπο του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, καλώντας στον αριθμό τηλεφώνου 210 2773731, είτε από τις γνωστές ιστοσελίδες για την έξοδο και τον κινηματογράφο.

Ο Δημοτικός Κινηματογράφος του Ηρακλείου Αττικής βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Κέας και Τερψιχόρης, λίγα μέτρα από τον σταθμό ΗΣΑΠ Ηράκλειο, ενώ και φέτος διατηρεί ειδικές τιμές για ανέργους, ΑμεΑ και προνομιακά οικογενειακά πακέτα εισιτηρίων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet