Τελευταίος… καλοκαιρινός καφές επιχειρηματικής επιτυχίας στην Κηφισιά
Επιχειρήσεις – Αγορά

Τελευταίος… καλοκαιρινός καφές επιχειρηματικής επιτυχίας στην Κηφισιά

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018 ο τελευταίος, πριν τις καλοκαιρινές διακοπές, «Ανοικτός Καφές στην Κηφισιά: Ιστορίες Επιχειρηματικής Επιτυχίας». Ένας καλοκαιρινός καφές στη Βίλα Κώστα, αυτή τη φορά στο πλαίσιο του προγράμματος νεανικής επιχειρηματικότητας του Δήμου Κηφισιάς «Φυτώριο Νεανικής Επιχειρηματικότητας», κατά την οποία οι συμμετέχοντες του προγράμματος είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τις πολύ ενδιαφέρουσες ιστορίες των εταιρειών.

Ο κ. Χρήστος Ραφτογιάννης παρουσίασε στο κοινό τη δημιουργία του CityCrop, το οποίο, όπως ενημερώνει ο Δήμος Κηφισιάς, είναι ένα mini high tech θερμοκήπιο ή καλύτερα μίνι ψυγείο, στο όποιο αναπτύσσονται αυτόματα λαχανικά, φρούτα, βότανα και φαρμακευτικά φυτά. Το CityCrop φροντίζει, επίσης, για την αυτόματη λήψη θρεπτικών συστατικών, την εξισορρόπηση του pH, τον έλεγχο της θερμοκρασίας, τον έλεγχο της υγρασίας και την εξουδετέρωση των οσμών. Το CityCrop είναι ελεγχόμενο από smartphone, ώστε να μπορεί ο χρήστης να μεγαλώνει τα φυτά του από οπουδήποτε.

Ο κ. Γιώργος Στέγγος και η ομάδα της Cyclefi δημιούργησε την πρώτη υπηρεσία επιβράβευσης για σακούλες απορριμμάτων ανακύκλωσης, εισάγοντας, σύμφωνα με τον Δήμο, ουσιαστικά στην αγορά την 1η σακούλα απορριμμάτων για ανακύκλωση που επιβραβεύει το καταναλωτικό κοινό. Ουσιαστικά, κάθε φορά που οι καταναλωτές θα προμηθεύονται το πακέτο της Cyclefi με τις σακούλες απορριμμάτων για ανακύκλωση, θα επιβραβεύονται άμεσα, με μοναδικές εκπτώσεις και online προσφορές τις οποίες παρέχουν οι συνεργάτες της. Με αυτό τον τρόπο, δίνεται στους χρήστες επιπλέον κίνητρα για να ανακυκλώσουν, ενώ παράλληλα εκπαιδεύονται σχετικά με τον αντίκτυπο που έχει η ανακύκλωσή τους, κάθε φορά που «σκανάρουν» τη μοναδική μπλε αυτοκόλλητη ετικέτα με το mobile app της Cyclefi. Στόχος της υπηρεσίας είναι να ευαισθητοποιήσει το καταναλωτικό κοινό, προκειμένου να διαχειρίζεται πιο αποτελεσματικά τα απορρίμματα στην καθημερινή του ζωή και, παράλληλα, να συμβάλει στη μείωση των εξόδων του νοικοκυριού του.

Μετά το τέλος της κάθε παρουσίασης υπήρξε χρόνος για ερωτήσεις από το κοινό, το οποίο έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τις καινοτόμες ιστορίες και μέσα από τις οποίες δημιουργήθηκε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet