Γ. Θεοδωρακόπουλος: «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη» κ. Μαυρίδη
Ποιότητα Ζωής

Γ. Θεοδωρακόπουλος: «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη» κ. Μαυρίδη

Στην «αντεπίθεση» πέρασε ο επικεφαλής της παράταξης Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, μετά από ανακοίνωση της διοίκησης του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης για την εκδίκαση υπόθεσης που αφορούσε στο Ο.Τ. 420 στην Άνω Πεύκη.

Σε ανακοίνωση της παράταξης του κ. Θεοδωρακόπουλου σημειώνεται:

Γιάννης Θεοδωρακόπουλος: «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη» κ. Μαυρίδη

Δεν προκάλεσε καμιά έκπληξη η χαμηλού επιπέδου προσωπική επίθεση του δημάρχου κ. Μαυρίδη εναντίον του Γιάννη Θεοδωρακόπουλου. Μια επίθεση που δεν έχει καμιά σχέση με την αλήθεια και δείχνει τον πανικό του κ. Μαυρίδη γιατί διαπιστώνει ότι οι πολίτες ημέρα με την ημέρα του γυρίζουν την πλάτη. Και αντιμετωπίζουν πολύ θετικά την πολύ πιθανή επιστροφή του Γιάννη Θεοδωρακόπουλου στη θέση του δημάρχου.

Έγραψε ο κ. Μαυρίδης στην υβριστική ανακοίνωσή του ότι ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος απουσίαζε από την εκδίκαση μιας ποινικής υπόθεσης που αφορούσε δύο πρώην δημάρχους. Και ερωτάται ευθέως: Πότε ο ίδιος ή άλλος θεσμικός παράγοντας (δικηγόρος κ.λπ.) ενημέρωσε για την ημερομηνία της δίκης τον κ. Θεοδωρακόπουλο; Μπορεί να μας επιδείξει την κλήση που έφθασε στον Δήμο και κοινοποιήθηκε στον κ. Θεοδωρακόπουλο; Και κάτι άλλο: Αλήθεια από πού προκύπτει η υποχρέωση ότι ειδικά ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος από τους 33 δημοτικούς συμβούλους έπρεπε να είναι παρών και γιατί όταν ο ίδιος ήταν κατηγορούμενος υπερασπιζόμενος σοβαρά ζητήματα του Δήμου μας (αθωώθηκε σε όλα) δεν είδε ποτέ δίπλα του κάποιον πρώην ή νυν δήμαρχο; Όπως δεν τους είδε και στον μεγάλο αγώνα της υπεράσπισης των δασών την περίοδο 2007-2011. Τότε που η πόλη αγωνίστηκε ενωμένη, συμπεριλαμβανόμενων των φορέων και των δημοτικών παρατάξεων και κατάφερε να ανατρέψει πολύ δύσκολες δικαστικές αποφάσεις.

Αλλά μέσα στην απελπισία του ο κ. Μαυρίδης και προσπαθώντας να καλύψει την ανεξήγητη απουσία του από την πρόσφατη δίκη των εργατών καθαριότητας του Δήμου μας, από την οποία απουσίαζε (δικαιολογημένα) και η ορισθείσα δικηγόρος από τον Δήμο, ο κ. Μαυρίδης δεν φρόντισε να την αντικαταστήσει με συνέπεια να εκδικαστεί η υπόθεση ερήμην του Δήμου. Αυτά προσπαθεί ανεπιτυχώς βεβαίως να καλύψει ο δήμαρχος της πόλης μας. Αλλά «το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη».

Και κάτι άλλο για να μαθαίνει και να μην υποπίπτει σε τόσο μεγάλες γκάφες. Στην εκδίκαση της υπόθεσης για το ιδιοκτησιακό του τετραγώνου Αγίας Παρασκευής, Πόντου, Βουλγαροκτόνου, Κωνσταντινοπόλεως ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος ήταν παρών και επισημάνθηκε η παρουσία του και στην αγόρευση της νομικής συμβούλου του Δήμου. Εκεί ήταν ο κ. Μαυρίδης;

«Δεν μου προκαλεί τίποτε πλέον έκπληξη στον Δήμο μας. Ούτε με ενοχλεί που ο δήμαρχος χαμηλώνει τόσο πολύ το επίπεδο. Μπορεί να το πάει και παρακάτω… Και να με υβρίζει όσο θέλει. Με έναν όρο. Να ασχοληθεί έστω και τώρα που φεύγει με την πόλη και τους πολίτες. Τον καλούμε και τον παρακαλούμε να καταπιαστεί με τα καθημερινά προβλήματα, με την καθαριότητα, με τα σχολεία, με τους αθλητικούς χώρους, με τους βρώμικους κάδους, με τις παιδικές χαρές, με τα πεζοδρόμια, με τις λακκούβες στους δρόμους, με τα χαλασμένα σιντριβάνια» ανέφερε ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος.

Και πρόσθεσε:

«Θέλουμε να βοηθήσουμε την πόλη μας. Η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη Συμμαχία Πολιτών, η μεγαλύτερη παράταξη της αντιπολίτευσης, τα στελέχη της κι εγώ προσωπικά είμαστε στη διάθεσή του  δημάρχου».

Υ.Γ 1: Ο δήμαρχος αναφέρεται «σε τραγικά σφάλματα που διαπράχτηκαν στο παρελθόν από την τότε Κοινότητα Μαγκουφάνας και τον μετέπειτα Δήμο Πεύκης». Μήπως πρέπει να είναι λίγο προσεκτικός γιατί η άλλη πλευρά που διεκδικεί τον χώρο μπορεί να χρησιμοποιήσει υπέρ της αυτά τα κείμενα. Μήπως… Για τον λόγο αυτό και ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος δεν προχωράει δημόσια σε κριτική επί των πράξεων και των παραλείψεων που έχουν γίνει πριν από το 2007 και μετά το 2010. Προτιμάει να κερδίσει ο Δήμος κι όχι ο ίδιος.

Πλατεία στην Πεύκη

Υ.Γ.2:  Πρέπει να γνωρίζει ο κ. Μαυρίδης ότι επί δημαρχίας Θεοδωρακόπουλου ο Δήμος αναμόρφωσε ριζικά και παρέδωσε στους κατοίκους του το τετράγωνο με τις τσιμεντένιες κολώνες στη γωνία Πλαστήρα και Λ. Ειρήνης, το οποίο το 2007… παρελήφθη από τη δημοτική Αρχή ΚαμάραΜαυρίδη σαν μια υγειονομική βόμβα για την περιοχή. Και είχαν προχωρήσει παρά τις απειλές και τα εξώδικα και δημιούργησαν μια «όαση» με δεκάδες δένδρα, με εκατοντάδες φυτά, με γκαζόν, με πλατεία κ.λπ.

Υ.Γ.3: Επίσης θα γνωρίζει ασφαλώς ότι επί διοίκησης Καμάρα – Μαυρίδη το 2007 στο τετράγωνο Ιωαννίνων και Πίνδου υπήρχε ένα οικόπεδο για μπάζα, για απορρίμματα, για είδη οικοδομής κ.λπ. Και παραδόθηκε στους κατοίκους από τη διοίκηση Θεοδωρακόπουλου το 2009 η μεγαλύτερη πλατεία στα 65 χρόνια της Πεύκης, με μεγάλα πεύκα, με γκαζόν, με παιδική χαρά κ.λπ. Κι εδώ είχε δικαστικούς αγώνες, αλλά τους αντιμετώπισε με επιτυχία. Μάλιστα η Αστυνομία είχε πάει τότε στο γραφείο του δημάρχου για να τον συλλάβει. Γι΄ αυτό το οικόπεδο και τις προσπάθειες που έγιναν είχε εκφράσει δημόσια τη δυσφορία της κάποια παράταξη. Μήπως το ενθυμείστε ή να επανέλθουμε;

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet