Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

Συνεργασία της Ελένης Λέτσου με τη δημοτική παράταξη Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Παπάγου – Χολαργού

0
309 Προβολές

Τη συνεργασία της κ. Ελένης Λέτσου με τη δημοτική παράταξη Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Παπάγου – Χολαργού» ανακοινώνει η παράταξη του κ. Κώστα Τίγκα, προκειμένου -όπως αναφέρει- «να επιτευχθεί το 2019 η επιβεβλημένη αλλαγή στη διοίκηση του Δήμου». «Η συνεργασία αυτή είναι το αποτέλεσμα συγκλίσεων σε κρίσιμα ζητήματα που αφορούν στο Δήμο μας και ταυτόχρονα επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη μας στους νέους ανθρώπους, που με το πάθος και τη διάθεσή τους, μπορούν να προσφέρουν τα μέγιστα στην πόλη μας» σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση, που συνεχίζει ως εξής:

«Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας να συγκροτήσουμε μια ομάδα άξιων και ικανών ανθρώπων που έχουν διάθεση αλλά και τα κατάλληλα προσόντα να προσφέρουν στην πόλη μας. Η Ελένη Λέτσου είναι υποψήφια διδάκτωρ στο Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων – Ολική Ποιότητα (MBΑ-TQM) του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Οι εξαιρετικές σπουδές της, το πλούσιο βιογραφικό της, καθώς και η επαγγελματική και κοινωνική της δράση αποτελούν εγγύηση ότι η κ. Λέτσου θα εργαστεί με ζήλο και αποτελεσματικότητα για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων των κατοίκων του Παπάγου – Χολαργού».

Σύμφωνα με τη δημοτική παράταξη, ο Παπάγος – Χολαργός έχει ανάγκη από μια διαφορετική δημοτική Αρχή, μια δημοτική Αρχή που, με επίκεντρο τον δημότη, θα ασχοληθεί σοβαρά και κατά προτεραιότητα με τους παρακάτω άξονες δράσεις:

  • Την κοινωνική αλληλεγγύη.
  • Την ασφάλεια.
  • Το περιβάλλον.
  • Το παιδί – Σχολεία.
  • Την καθημερινότητα.

Ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης Παπάγου – Χολαργού, Κώστας Τίγκας, δήλωσε για τη συνεργασία με την Ελένη Λέτσου:

«Είναι πραγματικά συγκινητική η διάθεση δεκάδων ενεργών πολιτών να υποστηρίξουν έμπρακτα την πρωτοβουλία μας και να συστρατευθούν μαζί μας στον αγώνα μας προκειμένου να αλλάξουμε την απαράδεκτη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια στον Δήμο μας. Την Ελένη Λέτσου τη γνωρίζω προσωπικά και είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε μία άψογη συνεργασία. Η αποτελεσματικότητά της, το ήθος της και η επαγγελματική της ευσυνειδησία  αποτελούν εχέγγυα για ουσιαστικό έργο και προσφορά στην πόλη μας.

»Είναι γεγονός ότι οι πολίτες έχουν κουρασθεί και αγανακτήσει από την αδιαφορία και την απραξία του Ηλία Αποστολόπουλου, που πλέον είναι σε όλους γνωστός ως ο “εξαφανισμένος” δήμαρχος. Είναι λοιπόν ευθύνη της δικής μας παράταξης, αλλά και όλων των ενεργών πολιτών, να προσφέρουμε μια σοβαρή και αξιόπιστη εναλλακτική λύση για τη διακυβέρνηση του Δήμου.

»Ήρθε η ώρα να νοικοκυρέψουμε την πόλη μας. Ήρθε η ώρα για σοβαρή δουλειά».

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up