Κώστας Τίγκας: Συγκεντρωτικός και άτολμος ο δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού
Πολιτική

Κώστας Τίγκας: Συγκεντρωτικός και άτολμος ο δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού

Δριμύτατη κριτική στη δημοτική Αρχή του Δήμου Παπάγου – Χολαργού και ιδιαίτερα στον δήμαρχο, Ηλία Αποστολόπουλο, άσκησε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου, Κώστας Τίγκας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον «Επικοινωνία 94FM» και την εκπομπή «Δημοτικές Διαπλοκές».

«Ο δήμαρχος είναι γενικότερα συγκεντρωτικός και άτολμος», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Τίγκας, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα ότι εδώ και τέσσερα χρόνια έχει καταθέσει 52 τεκμηριωμένες προτάσεις για ζητήματα της πόλης και ούτε μία δεν έχει έρθει προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

«Οφείλω να ομολογήσω ότι στην επικοινωνία και την προβολή ο δήμαρχος είναι πρώτος», πρόσθεσε ο Κώστας Τίγκας.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι θα έπρεπε η δημοτική Αρχή του κ. Αποστολόπουλου να είχε ως πρώτη προτεραιότητα την ενίσχυση της κοινωνικής πολιτικής και ακολούθως την ασφάλεια, τα σχολεία-παιδικούς σταθμούς και το περιβάλλον.

Όσον αφορά στην εικόνα της πόλης, ο κ. Τίγκας δήλωσε ότι δεν μπορεί να πει ότι ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού δεν είναι καθαρός, ωστόσο απομένουν αρκετά περιθώρια βελτίωσης ακόμα…

«Δεν είναι αυτός που θέλουμε ο Δήμος όσον αφορά στην καθαριότητα», ήταν τα λόγια του επικεφαλής της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης Παπάγου – Χολαργού» Κώστα Τίγκα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet