Σκληρό πολιτικό πρέσινγκ του Κώστα Τίγκα στον δήμαρχο Παπάγου – Χολαργού
Πρόσωπα

Σκληρό πολιτικό πρέσινγκ του Κώστα Τίγκα στον δήμαρχο Παπάγου – Χολαργού

Σκληρό πολιτικό πρέσινγκ ασκεί ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Παπάγου – Χολαργού, Κώστας Τίγκας, στον δήμαρχο Ηλία Αποστολόπουλο. Περίπου 10 μήνες πριν στηθούν οι αυτοδιοικητικές κάλπες, η παράταξη Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Παπάγου – Χολαργού δείχνει ότι βρίσκεται σε πλήρη προεκλογική εγρήγορση, ασκώντας αυστηρή κριτική στη δημοτική Αρχή, η οποία -όπως επανειλημμένως έχει πει ο Κ. Τίγκας- είναι μακριά από τα προβλήματα της πόλης, ενώ ο δήμαρχος παραμένει «εξαφανισμένος».

Την ίδια στιγμή, ο ίδιος ο επικεφαλής της παράταξης δεν φαίνεται να έχει μπει ακόμη σε ρυθμούς καλοκαιρινής ραστώνης, αφού προχωρά μεθοδικά τις επαφές του με στελέχη του Δήμου, αναγγέλλοντας κατά καιρούς νέες συνεργασίες στον… δρόμο προς τις κάλπες του Μαΐου του 2019.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος φαίνεται να κρατά, προς το παρόν, αμυντική στάση, ίσως θεωρώντας ότι είναι νωρίς να εμπλακεί σε προεκλογικές αντιπαραθέσεις. Μια στάση που, ωστόσο, αφήνει αρκετό… γήπεδο στον αντίπαλό του, ο οποίος έχει δείξει ότι μπορεί να το αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο.

Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε πώς θα εξελιχθεί η αναπόφευκτη αντιπαράθεση μεταξύ των δύο πολιτικών ανδρών, όσο θα πλησιάζουμε στο εκλογικό ορόσημο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet