Ξεκίνησαν τα θαλασσινά μπάνια για τα ΚΑΠΗ Λυκόβρυσης και Πεύκης
Κοινωνία

Ξεκίνησαν τα θαλασσινά μπάνια για τα ΚΑΠΗ Λυκόβρυσης και Πεύκης

Ξεκίνησαν τα θαλασσινά μπάνια για τα μέλη του ΚΑΠΗ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, με συμμετοχή 50 ατόμων από τη Λυκόβρυση και 35 ατόμων από την Πεύκη.

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, το ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του, διοργανώνει μετά από πολλά χρόνια δωρεάν θαλασσινά μπάνια για τα μέλη των ΚΑΠΗ και στις δύο Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου.

Πιο συγκεκριμένα θα οργανωθούν οκτώ μπάνια για την Πεύκη και οκτώ για τη Λυκόβρυση, στο Αυλάκι του Πόρτο Ράφτη, που πληροί όλες τις προϋποθέσεις ασφαλείας μιας οργανωμένης παραλίας και διαθέτει ναυαγοσώστη, ενώ τους λουόμενους συνοδεύει νοσηλεύτρια.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε σχετικά: «Είμαι πολύ ευτυχής που κατορθώνουμε να προσθέσουμε άλλη μια δυνατότητα στους συνδημότες μας που είναι μέλη των ΚΑΠΗ και για αυτό αξίζουν συγχαρητήρια στην πρόεδρο και στο Δ.Σ. του ΚΟΙΠΑΠ, αλλά και στους εργαζομένους στο Νομικό Πρόσωπο. Σκοπός είναι ως Δήμος να γινόμαστε κάθε μέρα καλύτεροι».

Από την πλευρά της, η πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ, Άννα Ασπραδάκη, δήλωσε: «Έχουμε πάρει μια εντολή από τον δήμαρχο Τάσο Μαυρίδη να ενισχύσουμε την κοινωνική μας πολιτική. Γι’ αυτό στο ΚΟΙΠΑΠ αξιοποιούμε κάθε δυνατότητα. Έτσι κατορθώσαμε να ξαναδώσουμε τη δυνατότητα για δωρεάν θαλασσινά μπάνια στα μέλη των ΚΑΠΗ, μετά από αρκετά χρόνια και χαίρομαι που οι συνδημότες μας το απολαμβάνουν».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet