Η Κατερίνα Διδασκάλου μάγεψε για ακόμη μια φορά την Κηφισιά
Πολιτισμός

Η Κατερίνα Διδασκάλου μάγεψε για ακόμη μια φορά την Κηφισιά

Η Κατερίνα Διδασκάλου μάγεψε για ακόμη μια φορά την Κηφισιά. Η θεατρική παράσταση «Απολυμένη» παρουσιάστηκε την Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018 στο αίθριο του δημαρχείου Κηφισιάς, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κηφισιάς 2018.

Μια ιστορία της σύγχρονης εποχής όπου η Μαριέττα χάνει τη δουλειά της και μαζί με αυτή όλη της τη ζωή. Φτάνει λοιπόν η στιγμή της ανάλυσης των νέων δεδομένων, αλλά και της ενδοσκόπησης για το παρελθόν. Απομονωμένη από φίλους και τη ζωή της διαπιστώνει τη φτώχεια της από χρήματα και συναισθήματα.

Η εξαιρετική ηθοποιός Κατερίνα Διδασκάλου καθήλωσε το κοινό, το οποίο την αντάμειψε με το πιο θερμό χειροκρότημα.

Την παράσταση παρακολούθησαν ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς, Αχιλλέας Κουρέπης, ο οποίος απηύθυνε και χαιρετισμό στην έναρξη της παράστασης, ο αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ, Νικήτας Κόκκαλης, η πρόεδρος του ΚΕΜΜΕ, Έφη Κούτση, η πρόεδρος της «Μένανδρος Α.Ε.», Πόλυ Αστερίου, η πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς, Ρένα Πολίτη, η δημοτική σύμβουλος Μαρία-Χριστίνα Τσιάμα, ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Καπάτσος και τα μέλη του ΝΠΔΔ Ελευθερία Ρούσσου, Αγγελική Βαλασοπούλου και Κατερίνα Λέλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet